Pošlji povpraševanje

Moderno leseno pohištvo iz masivnega lesa

V našem podjetju izdelujemo leseno pohištvo že več desetletij. Bogate izkušnje in mizarji, ki jim nikoli ne zmanjka idej, nam omogočajo, da vam izdelamo moderno pohištvo po meri. Izbirate lahko med številnimi vrstami masivnega lesa in barvnimi odtenki.

Pohištvo iz lesa je primerno za vse prostore v vašem domu:

  • za dnevno sobo
  • za spalne prostore
  • za kopalnico
  • leseno vrtno pohištvo

OPREMIMO VSE VAŠE PROSTORE!

Masivno leseno pohištvo pričara toplino v vašem domu

Pohištvo iz lesa je primerno tako za stanovanja s starinskim interierjem kot tudi za tiste z bolj naprednim notranjim designom. V skladu s tem vam izdelamo tradicionalno ali moderno pohištvo po meri, ki se bo lepo ujemalo z ostalo opremo vašega doma. Les je naraven material, zato je za izžarevanje domačnosti in topline vsekakor najprimernejše leseno pohištvo. Iz masivnega lesa vam izdelamo pohištvo za dnevno sobo (omare, komode, regale, sedežne garniture, klubske mizice) in čudovito leseno vrtno pohištvo. Mizar Volčja Draga - izdelovanje pohištva iz lesa po željah strank.

Pohištvo iz masivnega lesa še vedno ostaja izredno priljubljeno

Leseno masivno pohištvo kljub najrazličnejšim konkurentom, ki pohištvo po meri izdelujejo iz modernejših materialov, ostaja med ljudmi najbolj priljubljeno. Leseno pohištvo predstavljajo tradicionalni izdelki, ki obogatijo sobivanje ljudi z naravo. Ljudje se radi odločajo za produkte iz masivnega lesa tudi zato, ker jim les nudi dodatno udobje in toplino. Po želji vam izdelamo moderno pohištvo za dnevno sobo, leseno vrtno pohištvo, kuhinjsko, kopalniško, za spalnice in druge prostore. V družbi Mizar Volčja Draga imamo bogato znanje obdelave lesa, zato vam lahko izdelamo pohištvo po naročilu. Popolnoma se prilagodimo vašim zahtevam, po želji pa vam brezplačno svetujemo.

Po meri vam izdelamo pohištvo za dnevno sobo in leseno vrtno pohištvo

Leseno pohištvo vam brez težav izdelamo v moderni izvedbi, saj vedno sledimo modnim trendom. Če pa vam napredne oblike ne ustrezajo, vam pohištvo iz masivnega lesa izdelamo tudi v tradicionalnem slogu. Izdelamo vam ga torej v stilu, ki ga vaš dom izžareva. Povejte nam, kakšno je vaše sanjsko stanovanje, in pri uresničitvi sanj vam bomo z veseljem pomagali. Po izredno konkurenčnih cenah vam nudimo kvalitetno leseno pohištvo za kuhinjo, dnevno sobo, spalnice, otroške sobe, kletne prostore in leseno vrtno pohištvo. Pokličite nas še danes in nam zaupajte vaše želje.

Pri nas iz lesa izdelujemo tudi druge izdelke. Lahko vam izdelamo otroška igrala, lesene strope in pode, lesena ostrešja in še mnogo več.

Mizar Volčja Draga | Leseno pohištvo po meri, leseno masivno vrtno pohištvo - povezave do naše spletne strani: