Pošlji povpraševanje

Masivna lesena notranja vrata po meri

Lesena notranja vrata po naročilu so odlična izbira za vse, ki si želijo vrat, oblikovanih po svojih željah. Masivna notranja vrata, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so v primerjavi z notranjimi vrati iz drugih materialov zelo vzdržljiva. Lesena notranja vrata iz masivnega lesa imajo veliko daljšo življenjsko dobo kot tista iz MDF plošče in iverke.

Masivna notranja vrata pa niso samo vzdržljiva, temveč so tudi okolju prijazna. V dom prinašajo toplino in trdnost, ki je druga vrata ne premorejo. Če se boste odločili za notranja vrata po naročilu, bo individualna nota še dodatno polepšala vaš dom.

PESTRA IZBIRA NOTRANJIH VRAT

Lesena masivna vrata po naročilu - notranja vrata po meri

Ko izbirate notranja vrata iz lesa, morate upoštevati, da so ravno notranja vrata tista, ki dopolnjujejo prostor. Ravno zato je treba dobro pretehtati, kakšna bo izbira. Lesena notranja vrata so funkcionalna, saj predstavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo, hkrati pa so sobna vrata po meri oblikovno in stilsko dopolnilo vašega doma. Naša notranja vrata po naročilu bodo bodisi še poudarila moderni dizajn vašega doma bodisi dopolnila klasičen videz tradicionalne hiše. Oblike in zaključni profili za lesena notranja vrata so namreč lahko prilagojeni splošnemu videzu stavbe. Masivna notranja vrata s pridihom vaše lastne ustvarjalnosti vas bodo zanesljivo spremljala vse življenje. Pri odločitvi vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti. Poleg notranjih vrat pa lahko v podjetju Mizar Volčja Draga izberete tudi lesena vhodna vrata, ki bodo odlično dopolnili celotno podobo.

Masivna lesena notranja vrata in cenik

Cenik za lesena vrata vam izdelamo v skladu z vašimi željami. Cena za masivna notranja vrata je odvisna od materiala in dodatkov, ki jih izberete za svoja notranja vrata po naročilu. Izberete lahko različne vrste okovij, kljuk, ključavnic itd. Vsa vrata so zaščitena z debeloslojnimi lazurami na vodni osnovi, kar še podaljša njihovo življenjsko dobo. Vsekakor so notranja vrata po meri s svojo kakovostjo in vzdržljivostjo pametna izbira.

Mizar Volčja Draga | Lesena notranja vrata, cenik, masivna notranja vrata po naročilu - povezave do naše spletne strani: