Pošlji povpraševanje

Notranje lesene stopnice- izdelava stopnic v podjetju Mizar Volčja Draga

V podjetju Mizar Volčja Draga poteka izdelava lesenih stopnic že zelo dolgo. Na področju obdelovanja lesa imamo že skoraj 60-letne izkušnje, zato ste lahko prepričani, da izdelava stopnic poteka hitro in natančno. Nudimo vam čudovite notranje lesene stopnice različnih vrst lesa, izbirate pa lahko tudi med mnogimi barvnimi odtenki. Leseno stopnišče se lepo poda tako v starejšo hišo kot tudi v novogradnjo.

HITRA IN KAKOVOSTNA IZDELAVA LESENEGA STOPNIŠČA

Notranje stopnice in dodatki, ki spadajo zraven

Izdelava lesenih stopnic poteka po visokih standardih, saj le kvalitetno izdelane notranje lesene stopnice uporabniku nudijo varnost in udobje. Notranje stopnice vam po potrebi kombiniramo z metalnimi nosilci. Ker je izdelava lesenih stopnic možna z mnogimi vrstami lesa, so vam na voljo različne nastopne in čelne ploskve. Stopnišče iz lesa pride še posebej lepo do izraza, če je obogateno s stenskimi oblogami ali držali. Omenjene elemente vam izdelamo po želji, izbirate pa lahko med številnimi različnimi oblikami, ki še dodatno popestrijo vaše notranje lesene stopnice. Odločite se za podjetje Mizar Volčja Draga, kjer poteka izdelava lesenih stopnic po merilih, ki presegajo pričakovanja strank.

Izdelava lesenih stopnic na način, da bo poskrbljeno za varnost pred zdrsom

Imate otroke, ki jim nikoli ne zmanjka energije, in vas skrbi, da bo prišlo do zdrsa na stopnišču? Naše notranje stopnice vam lahko izdelamo tako, da bodo v kar največji meri preprečevale možnost zdrsa. Za to poskrbi rebrasta površina stopnic, ki deluje zaviralno, hkrati pa stopnišču daje še dodaten estetski pridih. Notranje lesene stopnice dopolnjujejo tudi držala, ki omogočajo še dodatno varnost in zaščito. Naj za kvalitetno zaščito pred zdrsom poskrbi leseno stopnišče podjetja Mizar Volčja Draga.

Da boste višinske razlike premagovali z veseljem

Če vaš dom krasi leseno pohištvo, bodo toplino lesa še posebej lepo poudarile stopnice iz masivnega lesa. Lahko vam izdelamo klasične ali zavite stopnice. Za premagovanje višinskih razlik znotraj objekta so vam na voljo številne izvedbe stopnišč. Pri nas izdelava lesenih stopnic poteka v skladu z visokimi standardi, saj uporabljamo kvaliteten in masiven les. Takšne notranje lesene stopnice imajo zelo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa je vzdrževanje naravnega videza in leska izredno enostavno. Če iščete leseno stopnišče, ki bo dolgo izstopalo v svoji naravni lepoti, nas pokličite in nam zaupajte svoje želje. Po ugodni ceni vam bomo izdelali in vgradili kvalitetne lesene stopnice, naročite pa lahko tudi ostale lesene izdelke, kot so lesena garažna vrata, okna, notranja vrata, panoramske stene, polkna, leseni tramovi in ostalo.

Mizar Volčja Draga | Notranje lesene stopnice, izdelava lesenih stopnic, notranje stopnice - povezave do naše spletne strani: