Usnjeni počivalniki


V podjetju Lido vam nudimo široko izbiro tako usnjenih počivalnikov kot tudi oblečene v tkanine po vaši želji. Smo izredno prilagodljivi tako glede materiala kot tudi dimenzij in dizajna. Maksimalno ergonomsko udobje in sprostitev zagotavlja, skupaj s preprosto relaks funkcijo, usnjeni počivalnik. Za noge pa poskrbi še tabure. Ogrodje je lahko v različnih oblikovnih prilagoditvah in barvah. Obiščite nas v razstavno prodajnem salonu Lido Ljubljana, kjer se lahko prepričate o kakovosti naših izdelkov. Cena usnjenih počivalnikov ter počivalnikov za noge je odvisna od posameznega dizajna in materialov, lahko pa nam pošljete povpraševanje z vašimi željami.

 

Usnjeni počivalnik za noge


V podjetju Lido skrbimo za trajnejši in bolj zdrav počitek, saj so nagibni počivalniki lastne proizvodnje ekološko neoporečni. So slovenski proizvod in zagotavljajo pravilno oporo telesa. Njihova ergonomska oblika se prilagaja fizični rasti posameznika in skupaj s počivalnikom za noge (taburejem) in relaks funkcijo zagotavlja možnost maksimalnega ugodja in sprostitve. Nagib in možnost vrtenja se prilagodi glede na trenutne želje uporabnika. Ko počitek postane res pravi užitek.

 

Usnjeni počivalnik za noge Počivalniki za noge

 

Usnjeni počivalniki cena


Glede na vaše potrebe in želje izdelujemo v različnih dimenzijah,barvah in dizajnih (vse to vpliv na ceno) vse naše usnjene počivalnike. Za noge je poskrbljeno s taburejem v istem materialu. Obiščite nas v salonu Lido na Vrhniki in poiskali bomo izdelek z optimalno ceno za maksimalno dobljeno kakovost.. Zaradi široke ponudbe lahko vsak najde primeren izdelek z dostopno ceno. Izkušeni svetovalci v podjetju Lido vam bodo pomagali poiskati produkt po vašem okusu.

 

Lido | Usnjeni počivalnik Lido poskrbi za udobje, zdravo hrbtenico in sproščenost - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Usnjeni počivalniki, počivalniki, počivalnik za noge, počivalniki cena, Podjetje Lido, počivalniki z relax funkcijo
ZEMLJEVID