Pošlji povpraševanje

Transport in logistika podjetja Interlogis

Transport in logistika sta v današnji dobi pomemben del poslovanja, za katere je še posebej pomembna hitrost. Distribucijski center in skladiščni prostori pa zagotavljajo, da blago prispe do strank pravočasno in nepoškodovano.

Logistika InterlogisTransport in logistika

Transport in logistika sta danes izredno pomembna. Transport in logistika morata vsebovati hitrost in učinkovitost, kar npr. potrebuje distribucija do končnih potrošnikov. Lastni distribucijski center in skladiščni prostori so zagotovilo, da bo dostava pošiljk ustrezno izvedena. Logistično podjetje Interlogis vam poleg tega nudi skladiščenje in distribucijo, na voljo so cestni prevozi (kiper, kombi in kamionski prevozi), medcelinski prevoz in mednarodna špedicija, pa tudi svetovanje za pravilno skladiščenje nevarnih snovi.

Lasten distribucijski center in dostava pošiljk

Distribucijski center oziroma skladiščni prostori Interlogis d.o.o. sestavljajo pokriti in nepokriti skladiščni prostori. Dostava pošiljk po Sloveniji se opravi v roku 12 ur ali manj. Distribucijski center in skladiščni prostori imajo poleg ustreznih kapacitet tudi vso potrebno skladiščno mehanizacijo. To pomeni, da transport in logistika potekata nemoteno in kvalitetno. V tem primeru ne gre pozabiti na pomembno svetovanje za prevoz oziroma skladiščenje nevarnih snovi.


Skladiščni prostori in skladiščenjeSkladiščni prostori in skladiščenje | Transport in logistika |Interlogis

Skladiščni prostori so tako kot transport in logistika zelo pomembni. Distribucija blaga zahteva efektivno skladiščenje in distribucijski center. Logistično podjetje Interlogis zajema učinkovito skladiščenje pa tudi carinsko posredovanje in zavarovalniško posredovanje ter svetovanje za učinkovit prevoz oziroma skladiščenje nevarnih snovi. Logistično podjetje Interlogis namreč deluje na podlagi temeljnega akta CMR, ki natančno določa predpise na področjih kot so transport in logistika.

Logistično podjetje Interlogis odpravlja logistične težave

Logistično podjetje Interlogis bo za vselej odpravilo vaše logistične težave. Najsi bosta to transport in logistika ter učinkovita dostava pošiljk, za kar so na voljo lastni skladiščni prostori in distribucijski center. Za natančno upoštevanje predpisov glede transporta in skladiščenja vam bo svetovalec na voljo za svetovanje, kako poteka pravilno skladiščenje nevarnih snovi.

Interlogis d.o.o. | Transport in logistika, distribucijski center in skladiščni prostori - povezave do naše spletne strani: