Pošlji povpraševanje

Prevozi tovora Interlogis

Prevozi tovoraSvet ni postal majhen le za popotnike, temveč tudi za prevoze tovora. Pri Interlogisu ne nudimo le prevozov na sosednjo Madžarsko ali iz Madžarske, temveč vam so vam prevozi tovora z nami dostopni po celotnem svetu, saj premagovanje velikih ovir pri mednarodnem transportu ni več problem. Vašo pošiljko lahko dostavimo kamorkoli in to v kratkem času, saj si ob današnjem tempu življenja gotovo ne moremo privoščiti, da bi na prevoz blaga čakali po več mesecev. Poslovne partnerje imamo povsod po svetu, skupaj z njimi pa smo prepeljali, prepakirali, skladiščili in dostavili že ogromne količine najrazličnejšega tovora.

Kaj nudi mednarodni prevoz tovora pri nas?

Prevozi tovora pri podjetju Interlogis pomeni prepustitev skrbi za vaš tovor zanesljivemu in ugodnemu naročniku. Že vrsto let se ukvarjamo s cestnimi prevozi tovora in s kamionskimi mednarodnimi prevozi, z zbirnimi prevozi in dostavo pošiljk, z letalskimi in ladijskimi mednarodnimi prevozi v praktično vse države (prevozi na Madžarsko, prevozi iz Madžarske in ostale sosednje države, celotno Evropo, na Bližnji in Daljni Vzhod, v Indijo, Avstralijo, Novo Zelandijo, Severno ter Južno Ameriko in v Afriko). Ker za nas ni ovir, prevozi tovora dandanes ne glede na velikost in vrsto pošiljke ter končno destinacijo ne predstavljajo več prav nobenega problema. V podjetju Interlogis poskrbimo za vse potrebno, da bo vaša pošiljka varno in pravočasno dosegla svoj cilj.

Mednarodni prevoz

Mednarodni prevoz z InterlogisMednarodni prevoz vašega tovora poteka z nami hitro, preprosto in učinkovito. Preko spletne strani lahko izpolnite obrazec za povpraševanje ali naročilo mednarodnega prevoza tovora in nemudoma vas bomo kontaktirali, vam posredovali vse potrebne informacije ter vam ponudili celovito transportno-logistično storitev prevoza vašega tovora po sistemu »od vrat do vrat«. S svojim znanjem in izkušnjami pri mednarodnih prevozih vam pomagamo najti najboljšo in najbolj učinkovito rešitev za transport blaga, z vami in za vas načrtujemo pot ter po potrebi poiščemo tudi najprimernejšo kombinacijo mednarodnih prevozov, da bo tovor prispel hitro in varno na želeno destinacijo.

PREVOZI TOVORA - UGODNO

Prevozi na Madžarsko in prevozi iz Madžarske

Prevozi na MadžarskoKer se zmeraj bolj razvija poslovno in trgovsko sodelovanje tudi z našimi sosednimi državami, so prevozi na Madžarsko ter prevozi iz Madžarske med najpogosteje iskanimi storitvami mednarodnih prevozov tovora. Poskrbimo za prevoz tovora, skladiščenje, pripravo blaga, za carinsko posredovanje, zavarovanje tovora in za lokalno distribucijo do končnega kupca. Za prevoze na Madžarsko ter prevoze iz Madžarske lahko zagotovimo hitro in redno tedensko dostavo do končnega kupca, ne glede na količino tovora. Razpolagamo z več kot petdeset kamioni z nosilnostjo od 1,5 do 24 ton oziroma z nakladalnim prostorom 10 do 120 kubičnih metrov.

Interlogis | Prevozi tovora, mednarodni prevoz, prevozi na Madžarsko, prevozi iz Madžarske - povezave do naše spletne strani: