Pošlji povpraševanje

Kamionski prevoz in organizacija transporta

Organizacija transporta je v današnjem času izrednega pomena, saj ima velik vpliv na končno ceno produkta. Dobra organizacija transporta je zato ključnega pomena. V podjetju Interlogis poskrbimo za zanesljiv in ugoden cestni prevoz. Za vas organiziramo kamionski prevoz in zagotovimo, da bodo kamionske pošiljke prispele pravočasno, saj je hitra dostava pošiljk naša vrlina. Naši cestni prevozi so najugodnejša rešitev za vaše podjetje, saj je prav vsak cestni prevoz izveden strokovno in hitro. Poleg cestnega prevoza vam v našem podjetju nudimo tudi ladijski oz. medcelinski prevoz, pa tudi carinsko in zavarovalniško posredovanje in skladiščenje. Transport in logistika bosta varna z Interlogisom.


Organizacija transporta in hitra dostava pošiljk

Organizacija transporta, predvsem kamionski prevoz je področje, na katerem ima naše podjetje dolgoletne izkušnje. Našim partnerjem ponujamo celostno logistično storitev (predvsem kamionski prevozi) in poskrbimo, da je izvedena hitra dostava pošiljk. Kamionski prevozi so izvedeni v sodelovanju s preverjenimi in zanesljivimi partnerji, zato so vaše kamionske pošiljke vedno v varnih rokah.

Kamionske pošiljke tudi »od vrat do vrat«Kamionski prevoz - Interlogis

Interlogis tedensko izvaja izvozne in uvozne zbirne prevoze in nudi kamionski prevoz v večino evropskih držav:

- Milano - Italija
- Barcelona - Španija
- Porto - Portugalska
- London - Velika Britanija in Irska
- Zagreb - Hrvaška
- Sarajevo - Bosna in Hercegovina
- Beograd - Srbija
- Skopje - Makedonija


Našim partnerjem zagotavljamo redno odpremo in poskrbimo, da je izvedena hitra dostava pošiljk po ustaljenem voznem redu, nižje prevozne stroške za kamionski prevoz, hitro dostavo pošiljk tudi »od vrat do vrat« in stalen nadzor nad gibanjem kamionske pošiljke.

Hitra in zanesljiva dostava pošiljk

Kamionski prevoz v podjetju Interlogis je izjemno zanesljiv, saj smo zgradili evropsko in svetovno mrežo skrbno izbranih partnerjev, ki kvalitetno, hitro in povsem zanesljivo prevažajo vaše kamionske pošiljke. Vaše kamionske pošiljke so torej v varnih rokah, saj vam naše podjetje zagotavlja, da bodo kamionske pošiljke ostale nepoškodovane, hkrati pa je hitra dostava pošiljk naša največja prednost. V našem podjetju vam nudimo najbolj ugoden in zanesljiv kamionski prevoz:

Organizacija transporta

Organizacija transporta je pomemben del poslovanja, zato ni vseeno komu je organizacija transporta prepuščena. Pri nas je zanesljiva hitra dostava pošiljk prednost, ki jo nudimo našim strankam. Organizacija transporta je področje, za katerega smo specializirani, zato nam prepustite, da za vas uredimo vse, kar potrebujete.

Logistično podjetje Interlogis d.o.o. | Kamionski prevozi, organizacija transporta in hitra dostava pošiljk - povezave do naše spletne strani: