Pošlji povpraševanje

Cestni prevozi - cestni transportCestni prevozi Interlogis

Izbira transportne poti je danes izjemno pomembna, saj vpliva na končno ceno izdelka. Cestni transport oziroma cestni prevozi, ki jih ponujamo v podjetju Interlogis so rešitev za vaše logistične težave. Naši cestni prevozi so zanesljivi, saj cestni transport vedno opravljamo profesionalno in v skladu z najvišjimi standardi. V naši ponudbi so: kamionski prevozi blaga, kombi prevozi blaga, mednarodni prevozi blaga in kiper prevozi. Cestni prevoz, ki vam ga izvede naše podjetje je zagotovo najugodnejša logistična rešitev za vas! V naši ponudbi pa je tudi medcelinski prevoz, carinsko in zavarovalniško posredovanje, skladiščenje in distribucija.

Cestni transport: kamionski prevozi

Kamionski prevozi blaga, ki jih opravljamo v vse evropske države (mednarodni prevozi) bodo vaše blago varno in hitro pripeljali na želen cilj. Cestni prevoz je temelj naše evropske mreže, saj se naši kamionski prevozi blaga dnevno odvijajo v več kot dvajset državah evropske mreže. Kamionski prevozi seveda niso edini cestni prevoz, ki ga ponujamo, saj so v naši ponudbi tudi kombi prevozi in kiper prevozi.

Cestni prevozi: kombi prevozi blagaCestni prevozi | Kombi prevoz blaga | Transport in logistika | Interlogis

Cestni prevozi, ki jih ponujamo so raznovrstni, saj vam lahko ponudimo precej raznoliko paleto vozil: od najmanjših kombi vozil (kombi prevozi blaga, mednarodni prevozi) do standardnih in visoko volumenskih polpriklopnikov in priklopnikov (kamionski prevozi blaga, mednarodni prevozi) ter vozil s kontrolirano temperaturo. Tako kot vsi drugi cestni prevozi in celoten cestni transport, ki ga ponujamo, so tudi kombi prevozi blaga izjemno zanesljivi. Naši prevozniki so pod stalnim internim nadzorom doslednega izpolnjevanja pogojev v skladu s CMR konvencijo, ki zagotavlja, da se mednarodni prevozi in mednarodna špedicija po cesti izvajajo po najvišje določenih standardih. Cestni prevoz, ki ga ponujamo mi je najbolj ugodna in zanesljiva rešitev.

Cestni prevozi: kiper prevozi blaga

V sklopu naših storitev so tudi kiper prevozi, oziroma prevozi razsutega tovora. Naši kiper prevozi tovora so prav tako kot kamionski in kombi prevozi ter ves cestni transport (medcelinski prevoz, mednarodni prevozi in prevozi znotraj Slovenije), ki ga ponujamo izjemno zanesljivi in hitri. Kiper prevozi so v gradbeništvu izjemno pomembni, saj vplivajo na hitrost izvajanja gradbenih del. Naši kiper prevozi so na voljo po konkurenčnih cenah, poleg tega pa so naši kiper prevozi hitri, točni in zanesljivi.

Cestni transport s skrbno izbranimi partnerji

Cestni prevozi, ki jih izvajamo v podjetju temeljijo na dolgoročnem poslovnem sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji v posameznih regijah, zato je vsak cestni prevoz, ki ga opravimo skrbno načrtovan in zanesljiv. Cestni transport je pogosto najugodnejša logistična rešitev za številna podjetja, zato smo zgradili evropsko in svetovno mrežo skrbno izbranih partnerjev, ki zagotavlja, da je vsak kamionski prevoz prilagojen željam in potrebam naročnika, hkrati pa tudi zanesljiv in kakovosten. Transport in logistika še nikoli nista bila tako preprosta!

Nudimo redne tedenske odpreme v in iz naslednjih držav:

Albanija, Avstrija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Češka, Črna Gora, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Litva, Latvija, Luksemburg, Italija, Irska, Malta, Madžarska, Makedonija, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Slovaška, Srbija, Španija, Švica, Švedska, Turčija, Ukrajina, Velika Britanija.

Celoten cestni transport je s podjetjem Interlogis ugoden, zanesljiv in hiter. Cestni prevozi, ki jih ponuja naše podjetje vam zagotavljajo, da bo vaše blago nepoškodovano in pravočasno prispelo na cilj.

Logistično podjetje Interlogis | Cestni transport - kamionski, kombi in kiper prevozi - povezave do naše spletne strani: