Pošlji povpraševanje

Skladiščenje blaga v logističnem podjetju Interlogis

Interlogis smo logistično podjetje, ki vam ob transportu raznovrstnega blaga na vse svetovne destinacije nudimo tudi možnost carinskega skladiščenja ter hišnega skladiščenja blaga. Naše sodelovanje s strankami zmeraj temelji na individualnem pristopu, s čemer zagotovimo, da bodo naše storitve najugodnejše in najprimernejše prav za vas in vaš primer.

Logistično podjetje Interlogis

Prostori za skladiščenje blaga v distribucijskem centru Interlogis

V distribucijskem centru logističnega podjetja Interlogis d.o.o. imamo na voljo pokrite in nepokrite prostore za skladiščenje blaga. Imamo tudi vso potrebno in sodobno mehanizacijo, s katero lahko zagotovimo hitro in varno razkladanje in nakladanje ter poskrbimo, da dosežejo pošiljke svoj cilj nepoškodovane in pravočasno. Naši skladiščni prostori so hkrati primerni tudi za skladiščenje nevarnih snovi. Ob možnosti skladiščenja takšnega blaga pa vam v podjetju tudi strokovno svetujemo in uredimo vse potrebno glede njihovega prevoza.

VARNO SKLADIŠČENJE BLAGA

Carinsko skladišče Interlogis

Ker smo uveljavljeni tudi kot podjetje z mednarodnim transportom, se nenehno pojavljajo potrebe po carinskem posredovanju in po carinskem skladišču. Med čakanjem na carinsko dokumentacijo (za katero prav tako poskrbimo v našem logističnem podjetju), lahko vaš tovor začasno shranimo v carinskem skladišču. Skladiščenje blaga je varno in zanesljivo. Naše carinsko skladišče pa omogoča tudi skladiščenje nevarnega blaga, za kar imamo zaposlenega strokovnjaka. V primeru vprašanj lahko pri njem izveste, kako poteka hramba takšnega tovora ter njegov nadaljnji prevoz do končne stranke.

Skladiščenje blaga

Logistično podjetje s celovitim sklopom storitev

V logističnem podjetju Interlogis d.o.o. zagotavljamo ugoden, hiter in gladek pretok vseh vrst surovin, izdelkov in blaga. Ker nudimo celovit sklop rešitev z načrtovanjem, skladiščenjem blaga, urejanjem carinske dokumentacije in carinskim skladiščem, omogočamo hitro dostavo »od vrat do vrat« ne glede na razdaljo in vrsto tovora. Za seboj imamo večletne izkušnje, v svojem timu pa zaposlujemo le strokovnjake na svojem področju in zanesljive delavce, ki skupaj zagotovijo hitro in učinkovito dostavo.

V logističnem podjetju Interlogis vam nudimo in zagotavljamo:

  • skladiščenje blaga, njegovo pripravo in odpremo,
  • sodoben distribucijski center z vso mehanizacijo in s pokritimi ali nepokritimi skladiščnimi prostori,
  • distribucijo blaga do končnih potrošnikov ne glede na destinacijo,
  • ločen ali kombiniran prevoz blaga: kamionski, kontejnerski, ladijski in zračni prevoz,
  • carinsko posredovanje (uvozno in izvozno carinjenje) z vso potrebno dokumentacijo in carinsko skladišče,
  • zavarovalniško posredovanje,
  • rokovanje z ADR pošiljkami v skladu z ADR predpisi.

O naši učinkovitosti se lahko prepričate tudi sami, logistično podjetje Interlogis zmeraj pa smo vam na voljo tudi na telefonski številki 04 23 19 480, na elektronskem naslovu ali osebno na sedežu podjetja v Kranju na naslovu Struževo 66. Obiščite nas - veseli vas bomo!

Interlogis | Skladiščenje blaga, carinsko skladišče, logistično podjetje - povezave do naše spletne strani: