Pošlji povpraševanje

Medcelinski prevoz - ladijski prevoz in letalski prevoz

Skrbno načrtovanje logistike lahko pomembno vpliva na konkurenčnost vašega podjetja, zato je zelo pomembni izbrati pravi prevoz. V podjetju Interlogis vam nudimo kontejnerski prevoz, ladijski prevoz in letalski prevoz. Na voljo je tudi mednarodna špedicija, poskrbimo pa tudi, da je dostava pošiljk hitra in zanesljiva.

Medcelinski prevoz je zanesljiv

Medcelinski prevoz je področje, s katerim imamo v našem podjetju dolgoletne izkušnje. Mednarodni in medcelinski prevoz, ki ju opravlja naše podjetje, sta kakovostna, ugodna hkrati pa tudi povsem zanesljiva. Naši cestni prevozi in dostava pošiljk so profesionalno izvedeni, saj sodelujemo s skrbno izbranimi partnerji v posameznih državah. Naše podjetje vam bo zagotovilo varen in zanesljiv prevoz pošiljk, saj so naši prevozniki pod stalnim internim nadzorom, poleg tega pa imajo naročniki stalen nadzor nad gibanjem pošiljke. Zagotavljamo vam, da bo dostava pošiljk pravočasna in kakovostno izvedena. Medcelinski prevoz, ki ga izvaja naše podjetje, vam bo prihranil skrbi in zagotovil kvaliteten letalski prevoz ali ladijski prevoz.

Ladijski prevoz, letalski prevoz in kontejnerski prevoz

Naša medcelinski prevoz vam zagotavlja kakovosten ladijski prevoz (kontejnerski prevoz) ali letalski prevoz pošiljk. Tako kot cestni prevozi (kamionski, kombi in kiper prevozi), ki jih ponujamo v podjetju Interlogis d.o.o., sta tudi letalski prevoz in ladijski prevoz (tudi kontejnerski prevoz) povsem zanesljiva, ugodna in profesionalno izvedena. Ladijski prevoz in letalski prevoz izvajamo v okviru naše globalne mreže partnerjev v več kot tridesetih državah vseh kontinentov. Izvajamo kontejnerski prevoz in tudi zbirne pošiljke v in iz vseh kontinentov na osnovi pristanišče-pristanišče, na voljo pa je tudi dostava pošiljk od vrat do vrat. Naša posebnost so kombinirani prevozi (letalski prevoz + ladijski prevoz), ki zagotavljajo najboljšo kombinacijo tranzitnega časa in stroškov. S premišljenim tranzitom tako dostava pošiljk postane preprosta in cenovno ugodna. Poskrbimo pa tudi za carinsko in zavarovalniško posredovanje.

Medcelinski prevoz, ladijski, letalski in ostali prevozi (tudi kontejnerski prevoz) so izvedeni strokovno in profesionalno

S preverjenimi pogodbenimi prevozniki organiziramo cestni prevoz, letalski prevoz, ladijski prevoz in sicer prevoz zbirnih, delnih in kompletnih pošiljk (tudi kontejnerski prevoz) na vse konce sveta. Na osnovi individualnega pristopa bomo za vas poiskali najugodnejšo rešitev in omogočili, da bo dostava pošiljk najugodnejša.

Logistično podjetje Interlogis | Medcelinski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski ni letalski prevoz - povezave do naše spletne strani: