Pošlji povpraševanje

Mednarodna špedicija in mednarodni prevozi Interlogis

Mednarodni prevozi in mednarodna špedicija Interlogis - organizacija transporta v vse evropske države. Cestni prevozi (kombi, kiper in kamionski prevozi) so jedro naše evropske mreže. Medcelinski prevozi pa se izvajajo po morju in zraku. Mednarodna špedicija razbremeni naročnika njegovih skrbi glede transporta (organizacija transporta). Mednarodna špedicija in mednarodni prevozi se med seboj razlikujejo v tem, da medtem ko mednarodni prevozi skrbijo samo za transport blaga, mednarodna špedicija skrbi tudi za to, da je organizacija transporta čim bolj ekonomična in varna. Mednarodna špedicija poskrbi za dostavo blaga »od vrat do vrat«, torej za celotni transport blaga od izvajalca do stranke.

Mednarodni prevozi »od vrat do vrat«

Mednarodna špedicija poskrbi za dostavo blaga »od vrat do vrat«, torej za celotni transport blaga od izvajalca do stranke. Poslovna logistika Interlogis vam tako nudi transport blaga »od vrat do vrat«, po potrebi pa tudi njegovo skladiščenje. Naša mednarodna špedicija in celotna poslovna logistika (transport blaga) je prijazna do naših strank in hkrati tudi do okolja, v katerem živimo. Mednarodni prevozi, kot tudi sam cestni transport, so povezani s čedalje višjimi stroški. Poslovna logistika Interlogis vam zagotavlja transport blaga »od vrat do vrat« po ugodni ceni. Smo logistično podjetje, katerega cilj je kvalitetna in ugodna organizacija transporta, če so v igri samo mednarodni prevozi ali pa mednarodna špedicija.

Mednarodna špedicija - transport blaga

Mednarodni prevozi, s katerimi izvajamo transport blaga, so izvedeni predvsem kot kamionski prevoz. Razpolagamo z več kot 50 kamioni, kar pomeni, da je sama organizacija transporta in celotna poslovna logistika dosti lažje izvedljiva. Organizacija transporta »od vrat do vrat« po celem svetu, s katerim se ukvarja mednarodna špedicija se izvaja kot cestni prevoz lahko pa tudi po morju in zraku. Mednarodna špedicija in mednarodni prevozi so še hitreje izvedeni, če vam poslovna logistika Interlogis priskoči na pomoč tudi skozi carinsko posredovanje.

Mednarodni prevozi in poslovna logistika

Poslovna logistika obravnava logistične procese znotraj podjetja. Poslovna logistika pomeni voditi aktivnosti (organizacija transporta »od vrat do vrat«), ki pospešijo transport blaga od izvora do porabnika. Poslovna logistika in sama organizacija transporta »od vrat do vrat« se vsakodnevno spopada s čedalje bolj napredno tehnologijo, ki omogoča hitrejši transport blaga. Interlogis d.o.o. uspešno sledi tehnološkemu napredku in naša organizacija transporta »od vrat do vrat« je iz dneva v dan boljša in hitrejša.

Interlogis d.o.o. | Mednarodna špedicija in mednarodni prevozi - povezava do naše spletne strani: