Pošlji povpraševanje

Zbirni prevozi Interlogis

V logističnem in transportnem podjetju Interlogis že vrsto let nudimo domače in mednarodne prevoze blaga, po ugodnih cenah pa so vam na voljo tudi redni kamionski zbirni prevozi po ustaljenem voznem redu, s čimer lahko zagotovimo hiter prevoz tovora, pa tudi redno dostavo in odpremo pošiljk. Nudimo vam celovito logistiko za notranji in mednarodni prevoz blaga, skladiščenje, pripravo blaga za odpremo, carinsko posredovanje, zavarovanje in lokalno distribucijo tovora do končnih kupcev. Mednarodni prevoz blaga še nikoli ni potekal tako enostavno in tekoče!

Zbirni prevozi Interlogis

Zbirni kamionski prevozi za zanesljiv in hiter mednarodni prevoz blaga

Zbirni prevoz pomeni, da se več manjših pošiljk združi v eno večjo. Takšen način prevoza blaga pride v poštev, kadar nimate dovolj tovora, s katerim bi zapolnili celoten kamion in bi vas plačevanje celotne kapacitete stalo veliko preveč. Proste kapacitete tako zasede več različnih strank, s čimer se znižajo stroški pošiljanja. Zbirni prevoz torej omogoča ugodno pošiljanje tudi manjše količine blaga po najugodnejših cenah. Pri Interlogisu imamo za zbirne prevoze na voljo veliko različnih vozil, od kombijev do standardnih in visoko-volumenskih tovornjakov, priklopnikov in polpriklopnikov, v primeru, da je prevoz blaga vezan na določeno temperaturo, pa nudimo tudi vozila z nadzorovano temperaturo. Zbirni prevozi so možni po vsej Evropi, predvsem v države, za katere je največ povpraševanja (prevozi v Makedonijo ter prevozi iz Makedonije, na Madžarsko, v Avstrijo, Italijo, na Hrvaško in drugam).

MEDNARODNI ZBIRNI PREVOZI

Prevozi v Makedonijo, prevozi iz Makedonije ter prevozi v druge države

Prevozi v Makedonijo ter prevozi iz Makedonije so zaradi poslovnih namenov med najpogosteje iskanimi zbirnimi prevozi. Mednarodni prevoz blaga omogočamo v praktično vse države sveta, zbirni prevozi pa so večinoma vezani na Evropske države.

Kako pogosto potekajo zbirni prevozi?

Zbirne prevoze izvajamo enkrat ali dvakrat tedensko, in sicer:

  • dvakrat tedensko izvajamo zbirne prevoze v Avstrijo, Italijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Estonijo, Veliko Britanijo, na Irsko, Portugalsko ter v Španijo,
  • enkrat tedensko pa nudimo zbirne prevoze v Albanijo, Belorusijo, Belgijo, Bolgarijo, na Češko, v Črno goro, na Finsko, v Francijo, Grčijo, Litvo, Latvijo, Luksemburg, na Malto, Madžarsko,nudimo prevoze v Makedonijo ter prevoze iz Makedonije, v Nemčijo, na Nizozemsko, Norveško, Poljsko, v Romunijo, Rusijo, na Slovaško, v Srbijo, Švico, na Švedsko, v Turčijo ter v Ukrajino.

Zbirni prevozi so vam na voljo izjemno konkurenčnih cenah. Omogočamo redno in razvejano transportno mrežo, s katero bo vaša pošiljka, tudi v kolikor gre za prevoz manjše količine blaga, hitro, redno in zanesljivo dosegla svoj cilj.

Zagotavljamo:

  • redne zbirne prevoze po ustaljenem voznem redu,
  • nižje prevozne stroške,
  • dostavo »od vrat do vrat« ter
  • stalen nadzor nad gibanjem pošiljke.

Odločite se za Interlogis tudi vi!

Interlogis | Zbirni prevozi, mednarodni prevoz blaga, prevozi v Makedonijo, prevozi iz Makedonije - povezave do naše spletne strani: