Carinsko posredovanje in zavarovalniško posredovanje

Carinsko posredovanje pri podjetju Interlogis izvajamo z dolgoletnimi izkušnjami. Distribucijski center oziroma carinsko skladišče nam omogoča uvozno carinjenje in izvozno carinjenje ter s tem hišno carinjenje. Pri Interlogisu izvajamo tudi zavarovalniško posredovanje ali zavarovanje pošiljk in varnostno svetovanje. Carinsko skladišče in kvalitetno carinsko posredovanje (in kasneje zavarovalniško posredovanje) omogočata, da je dostava pošiljk po Sloveniji opravljena v roku 12 ur. V naši ponudbi so vam na voljo: kamionski in kombi prevozi oz. cestni prevozi, mednarodna špedicija in medcelinski oz. ladijski prevozi.

Zavarovalniško posredovanje

Zavarovalniško posredovanje se nanaša seveda na zavarovanje pošiljk, ki dodatno oplemeniti carinsko posredovanje in s tem tudi hišno carinjenje po tranzitnem postopku T1. Zavarovanje je ključnega pomena, da pošiljka varno prispe. Zavarovalniško posredovanje in carinsko posredovanje sta vam tako na voljo v Ljubljani in Kranju. Varnostno svetovanje obravnava predvsem skladiščenje nevarnega blaga po ADR konvenciji. To se nanaša tudi na naše carinsko skladišče.

Carinsko skladišče - hišno carinjenje

Carinsko skladišče in s tem hišno carinjenje vas odreši skrbi pri mednarodnem trgovanju. Interlogis tako nudi hišno carinjenje po sistemu SIAES/ECS pri uvozu in izvozu. Svoje storitve opravljamo na podlagi večletnih izkušenj na področjih kot sta carinsko posredovanje in zavarovalniško posredovanje. Pri prevozu in skladiščenju nevarnega blaga vam bo še posebej prišlo prav varnostno svetovanje našega pooblaščenega svetovalca.

Varnostno svetovanje po konvenciji ADR

Varnostno svetovanje o skladiščenju nevarnega blaga upošteva predpise konvencije ADR. Interlogis pa sledi tudi drugim predpisom in direktivam za carinsko posredovanje in zavarovalniško posredovanje. Na podlagi upoštevanja zakonodaje vam zagotavljamo, da sta iz naše strani zavarovanje in hišno carinjenje opravljena natančno in hitro.

Interlogis d.o.o. | Transport in logistika, kamionski prevozi - povezave do naše spletne strani: