Montažne hiše na ključ: najcenejše atrijske montažne hiše - akcija, ki je smete zamuditi

Montažne hiše na ključ so tudi v Sloveniji postale izredno priljubljene, pa ne le zaradi cene, temveč tudi zaradi kakovostne gradnje. Pa tudi čas gradnje montažne hiše na ključ je v primerjavi s klasično gradnjo občutno krajši. Glavna značilnost montažnih hiš je, da se posamezni deli hiše izdelajo v delavnici, na gradbišču pa se hiša samo sestavi. Gradnja montažne hiše na ključ poteka zelo hitro, saj se vanjo lahko vselite že v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Gradnja montažne hiše na ključ je zelo ekonomična, saj je odpadnega materiala malo. Montažne hiše spadajo v skupino nizkoenergijskih montažnih hiš, kar je pomemben podatek tudi za nadaljnje bivanje v njej.

najcenejše atrijske montažne hiše na ključ


Kakovostne in poceni montažne hiše na ključ

V podjetju Javušnik d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo kakovostnih montažnih hiš, ponujamo pa vam tudi možnost izvedbe na ključ. Materiali, ki jih uporabljamo, vam zagotavljajo visoko kvaliteto bivanja, saj pri izdelavi uporabljamo izključno slovenski les. Če se zanimate za nakup, potem ne spreglejte naše akcije montažnih hiš na ključ. Naša ponudba je kvalitetna, a poceni, zajema pa tako atrijske montažne hiše na ključ, kot tudi nadstropne in mansardne montažne hiše ter brunarice. Za vse informacije o montažnih hišah na ključ smo vam na voljo preko elektronske pošte, telefona ali spletnega obrazca. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska na sedežu našega podjetja, kjer vam lahko odgovorimo na vsa vaša vprašanja v zvezi z gradnjo montažne hiše na ključ.


Prednosti montažne gradnje

Ne le, da so montažne hiše na ključ najcenejše, če jih primerjamo s klasično zgrajenimi hišami, ponašajo se še z mnogimi odličnimi lastnostmi, ki so prepričale marsikoga. Montažna hiša na ključ je tudi v Sloveniji vse bolj pogosta, saj gre za kakovostno in ekološko gradnjo, ki zelo malo obremenjuje okolje. Bivanje v montažni hiši je udobno in zdravju ter okolju neškodljivo. Montažne hiše na ključ so cenovno zelo ugodne oziroma so poceni. V primerjavi z zidano hišo je montažna hiša na ključ zagotovo najcenejša varianta. Še nekaj je prednosti montažne hiše na ključ, in sicer potresna varnost in požarna varnost. Naše montažne hiše na ključ so narejene izključno iz slovenskega lesa. Les je odličen toplotni izolator, kar pomeni manjše izgube toplotne energije in posledično nižje stroške ogrevanja. Montažna gradnja je hitra gradnja, saj so posamezni deli predhodno izdelani v delavnici, montaža na lokaciji pa je hitra in natančna. Gradnja montažne hiše na ključ poteka v nekaj fazah, vanjo pa se boste lahko vselili v zelo hitrem času. Ponujamo vam najcenejše montažne hiše na ključ, ki so tudi kvalitetno izdelane. To je zares odlična akcija montažnih hiš na ključ.

KAKOVOSTNA GRADNJA MONTAŽNIH HIŠ NA KLJUČ


Atrijske montažne hiše na ključ po ugodni ceni

Pritlične oziroma atrijske montažne hiše na ključ ponujajo popolno udobje bivanja v samo eni etaži. Nad atrijskimi montažnimi hišami boste navdušeni vsi tisti, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov v svoji hiši ne želite imeti stopnic. Že v osnovi vam ponujamo pohoden pod nad pritličjem, s čimer dobivate uporabno pohodno podstrešje, ki ga lahko uporabite za shranjevanje ali pa ga v prihodnosti dogradite v mansardno stanovanje brez posegov v konstrukcijo. Cenejša izvedba atrijske montažne hiše uporablja palične nosilce, vendar pri tej izvedbi ni možno naknadno izgraditi mansarde. Tudi atrijske montažne hiše so poceni montažne hiše na ključ.

MONTAŽNE LESENE HIŠE DOBITE PRI JAVUŠNIKU


Izvedba montažne hiše na ključ

Sistemi in faze gradnje montažne hiše so pri nas neomejene, vaše želje pa lahko vplivajo tako na čas kot tudi na ceno montažne hiše. Zaradi našega sistema dela in prilagodljivosti na vseh točkah gradnje se vsaka ponudba za montažno hišo pripravi individualno. Faze gradnje naše montažne hiše na ključ so sledeče: faza A (vse zunanje stene brez toplotne izolacije, vse notranje stene enostransko zaprte z OSB-ploščami, elementi stropne in strešne konstrukcije brez toplotne izolacije), faza B (zaprt zunanji objekt), faza c (znotraj zaprt objekt), faza D (inštalacije), faza E (do ključa - talni podi, sanitarna oprema, notranja vrata, varnost, nadstreški itd. po vaši izbiri).

Montažne hiše na ključ v akciji