Hiše Javušnik – uživajte v toplem in udobnem domu

Hiše so stavbe, kjer preživimo največ časa, zato je pomembno, da so narejene tako, da nam zagotavljajo veselje, udobje in brezskrbno življenje. Prosti čas z našimi najdražjimi je izjemno pomemben, prav tako razporeditev prostorov, zato je nujno, da natančno vemo, kje v hiši bodo dnevna soba za uživanje in posedanje, kuhinja, kjer se bodo ustvarjale nove jedi in spalni prostori za odrasle in najmlajše. V podjetju Javušnik se ukvarjamo s postavljanjem montažnih hiš in brunaric različnih vrst, poleg same gradnje hiše po fazah ali na ključ zagotavljamo tudi pripadajoč načrt hiše, kjer lahko vidite ali smo izpolnili vse vaše želje. Naša prednost je izdelava montažne hiše po vaši želji, kar pomeni, da vi poveste kakšna je vaša sanjska hiša, mi pa vam jo naredimo od začetka do konca. Prepričani smo, da vas bo naša ponudba navdušili in boste dobili dom, ki ste si ga vedno želeli.

gradnja hiše na ključ

Hiše – od hloda do sanjskega doma

Vsakdo, ki je že gradil hišo verjetno ve, za kako zahtevno opravilo gre, saj morate opraviti vse od nakupa lesa in ostalega materiala do gradnje celotne hiše in to vam vzame ogromno časa in tudi kar nekaj živcev. V našem podjetju smo se specializirali za izdelovanje montažnih objektov po principu od hloda do hiše, kar pomeni, da poskrbimo za celotno storitev, tudi za dobavo lesa. Imamo lastno proizvodnjo lesa, ki si jo lahko ogledate pri nas na sedežu, obenem pa smo ponosni na dejstvo, da smo edino podjetje v Sloveniji, ki ima sklenjeno verigo celotne lastne proizvodnje od hloda do hiše, kar pomeni, da vam ni potrebno skrbeti, saj mi opravimo vse. Najprej naredimo posek lesa v gozdu, uredimo prevoz na žago kjer razrežemo hlodovino in les posušimo. Naslednji proces je obdelava lesa in sestava sten ter prevoz na lokacijo gradnje, kjer zmontiramo hišo in opravimo zaključna dela, da dobite hišo na ključ, ki ste si jo vedno želeli. Takšna montažna hiša je energetsko izredno varčna in vam bo privarčevala marsikatere stroške.

MONTAŽNE HIŠE SO LAHKO ZRGAJENE TUDI V NADSTROPJIH

Hiše – mansardne, pritlične in nadstropne

V našem podjetju smo se skozi leta naučili gledati na gradnjo hiše po fazah nekoliko drugače. Pomembno nam je, da izkoristimo vire, ki so na voljo, kar pomeni da za gradnjo montažnih objektov uporabljamo slovenski les. Nudimo vam pestro izbiro montažnih hiš po naročilu od mansardnih do pritličnih in nadstropnih hiš. Mansardni domovi ponujajo več možnih arhitekturnih zasnov od tradicionalnih do modernejših, več različnih tipov streh za hiše od ravne strehe, s frčadami ali brez do dvo ali štirikapnic. Primerne so ne glede na okolje v katerem živite od podeželja do mest, za mlade družine, pare in aktivne upokojence. Pritlični montažni domovi zagotavljajo udobje bivanja v eni etaži, za vse, ki niste pristaši stopnic in verjamemo, da boste nad njimi navdušeni. Tretji način so nadstropne montažne hiše brez poševnih stropov, kar je njihova največja prednost. Ne glede na to, za kateri način gradnje se boste odločili vam najprej naredimo načrt hiše, šele potem se odločite, ali vam hiša ustreza ali ne.

načrt hiše po fazah

Načrt hiše in osebni pristop – ključ do popolnega doma

Vsaka hiša pred gradnjo potrebuje kvaliteten načrt hiše, ki ga naredimo po vaših željah in upoštevamo vaše potrebe, mi pa z dolgoletnimi izkušnjami svetujemo in poizkušamo optimizirati načrt hiše. Zagotavljamo oseben pristop in izjemno prilagodljivost, saj imamo svojo proizvodnjo lesa, tako da vam nudimo gradnjo hiše na ključ ali po principu dokončaj sam, kar pomeni, da po določenih izvedbenih delih delo opravite sami, s čimer privarčujete pri določenih stroških. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, smo prepričani, da boste dobili dom, ki ste si ga vedno želeli. Udoben, prijeten in funkcionalen, kjer se boste dobro počutili vi kot tudi najdražji.