Pošlji povpraševanje

Klasične in kotne sedežne garniture


Kotne sedežne garnitureSedežne garniture so nepogrešljiv del vsake dnevne sobe ali družinskega prostora, seveda pa so primerne tudi za različne predprostore, avle in veže, kjer ljudje dlje časa sedijo. Sedežna garnitura - usnjena, iz blaga ali mikrotkanine - mora biti lepa, praktična in udobna. Oblika, velikost, material in barva so lahko povsem poljubni, saj si le tako zagotovite, da bo vaša dnevna soba opremljena povsem po vaši izbiri. Sedežne garniture so lahko kotne ali klasične, raztegljive - če tako želite, lahko na primer usnjena sedežna garnitura kot bi mignil postane postelja 160x200 cm. Vso ponudbo pa si lahko ogledate na naši spletni strani,kjer je na voljo tudi obrazec za pošiljanje povpraševanja. Lahko pa nas seveda pokličete ali se oglasite v našem salonu.

Usnjena sedežna garnitura


Različne sedežne garniture so všeč različnim ljudem. Nekateri prisegajo na klasične dekorativne tkanine, drugim je bolj všeč mikrotkanina, tretjim spet usnje. Eni bi radi imeli zofo in dva fotelja, drugim so bolj pri srcu kotne sedežne garniture. K sreči je v podjetju Grošelj ponudba ravno tako raznolika, kot je povpraševanje. Na voljo imamo nekaj tipskih izdelkov, vedno pa se lahko odločite za popolnoma drugačno sedežno pohištvo, ki je pisano na kožo vam kot uporabniku. Bistveno je, da je sedežna garnitura udobna in da vam ugaja.

Kotne sedežne garniture po meri prostora


Kakšno pohištvo si uporabniki izberejo, je odvisno od njihovega okusa, predvsem pa od prostora, ki ga imajo na razpolago. Usnjena sedežna garnitura na primer pristaja vsakemu prostoru, kotne sedežne garniture pa si navadno izberejo tisti, ki bi radi čim bolje izkoristili nekoliko manjši prostor. če morda dnevno sobo uporabljate tudi kot spalnico ali pa občasno dobite goste, je raztegljiv kavč, ki postane postelja 160x200 cm, idealna rešitev. V podjetju Grošelj vam nudimo vse vrste oblazinjenega pohištva, ki jih lahko izdelamo popolnoma po vaši zasnovi in načrtih. Sporočite nam svoje želje in uresničili jih bomo!

Grošelj | Sedežne garniture za vse želje in okuse - povezave do naše spletne strani: