Pošlji povpraševanje

Sedežne garniture izdelane po vaši meri


Sedežne garniture z vgrajenim ležiščemSedežne garniture po meri so naša največja prodajna uspešnica. Najbrž zato, ker so izdelane kakovostno in vedno tako, kot želi stranka. Naj bo usnjena sedežna garniturapo naročilu ali takšna z ležiščem, vedno se lahko popolnoma prilagodi potrebam in željam naših naročnikov. So vam všeč počivalniki? Odprodaja razstavnih eksponatov vam lahko še olajša nakup, na voljo pa so vam seveda tudi vsi dodatki za počivalnik. Sedežne garniture po meri vam bomo izdelali tako, da bodo povsem prilagojene vašemu prostoru in željam, če še niste popolnoma prepričani, kaj si želite, pa smo vam na voljo tudi za nasvete. Oglasite se pri nas - tudi če imate le okvirno predstavo. Kot bi mignil vam bomo pomagali najti pravo oblazinjeno pohištvo za vašo dnevno sobo.


Usnjena sedežna garnitura z ležiščem


Sedežne garniture po meri so seveda tako priljubljene ravno zato, ker v podjetju Grošelj dobite kakovosten izdelek, ki je izdelan po meri stranke. Veliko ljudi najbolj prepriča klasična usnjena sedežna garnitura z ležiščem, ki jo lahko raztegnete v posteljo. Usnjena sedežna garnitura z ležiščem je lepa, praktična in jo zlahka vzdržujete, poleg tega pa vam nudi dodatno ležišče za domače ali pa za morebitne goste. Tudi takšne sedežne garniture vam seveda lahko izdelamo po meri, imamo pa tudi že nekaj tipskih izdelkov, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani ali v našem salonu.


Izdelava sedežne garniture po meri stranke


Osnovne modele naših izdelkov si lahko ogledate na spletni strani ali v našem salonu. Ko dobite približno idejo, kakšni izdelki so vam bolj pri srcu, lahko prosite za ponudbo ali pa pridete v salon, kjer se bomo z vami pogovorili o vseh vaših željah in potrebah. Prednost sedežne garniture po meri je namreč ravno to, da dobite, kar si želite. Vam je bolj všeč usnjena sedežna garnitura z ležiščem ali pa morda dvosed iz mikrotkanine? Brez težav boste dobili tisto, kar si želite. Pri nas so vam na voljo celo usnjene postelje, ogledala, jedilni koti in počivalniki in dodatki za počivalnik, odprodaja razstavljenih izdelkov pa oblazinjeno pohištvo še poceni.


Grošelj | Sedežne garniture po meri naših strank - povezave do naše spletne strani: