Pošlji povpraševanje

Kotne sedežne garniture z ležiščem - kakovostna izdelava

Kotne sedežne garniture pogosto pridejo v poštev takrat, ko se ljudje znajdejo v prostorski stiski. Majhni dnevni prostori lahko predstavljajo težavo pri nakupu pohištva, zato se je v tem primeru najbolje odločiti za izdelavo kotne sedežne garniture po meri. Dimenzije kotne sedežne garniture je tako mogoče na preprost način prilagoditi velikosti prostora. Izdelava sedežnih garnitur iz kakovostnih materialov je odločitev, oziroma izbira, ki je ne boste nikoli obžalovali, saj so dobri materiali predpogoj za udobje, trpežnost in dolgo življenjsko dobo sedežne garniture.

Z izdelavo kotnih sedežnih garnitur različnih dimenzij, se ukvarjamo tudi v podjetju V+grošelj. Pri nas lahko izbirate tudi med drugim oblazinjenim pohištvom v klasičnem, rustikalnem in modernem – trendovskem slogu, na voljo pa so vam vse dimenzije kotnih sedežnih garnitur, saj jih prilagodimo kupcem. Pred nakupom vam bodo naši prijazni svetovalci z veseljem priskočili na pomoč s strokovnim znanjem, podkrepljenim z mnogimi izkušnjami, ki so jih pridobili skozi leta uspešnega delovanja našega podjetja.

Kakovostne klasične in kotne sedežne garniture

Izdelava kotne sedežne garniture z ležiščem, je dobra izbira

Izdelava kotne sedežne garniture z ležiščem po meri, vam omogoča izbiro v starinskem rustikalnem, ali modernem, trendovskem slogu z minimalističnimi, strogimi linijami, po vaših željah, ki se jim bomo z lahkoto prilagodili. Izbirajte med klasičnimi ali kotnimi sedežnimi garniturami z ležiščem ali s počivalniki, ki so praktične za uporabo in udobne za počitek.

Če nimate prostorske stiske, si omislite izdelavo večje kotne sedežne garniture z ležiščem, ki vam bo zagotovo prišlo prav ob napovedanih in nenačrtovanih obiskih. Večje dimenzije sedežne garniture nudijo popolno udobje, tudi če se v dnevni sobi zbere vsa družina ob prostih trenutkih in gledanju televizije. V našem podjetju, se ukvarjamo tako z izdelavo kotnih sedežnih garnitur, kot tudi z oblazinjenjem različnega pohištva, avtomobilov, jadrnic, jaht… Izdelujemo okrasne blazine, jedilne kote, tabureje, sedalne vreče, vzmetnice, oblazinjene postelje, kavče, počivalnike in mnogo drugih izdelkov, ki si jih zaželijo naše stranke.

Kotne sedežne garniture z ležiščem

Izdelava kakovostne kotne sedežne garniture za vsak dom

Kotne sedežne garniture s počivalniki so uporabne in priljubljene, saj predstavljajo najbolj praktično izbiro v manjših dnevnih prostorih, kar pa ne pomeni, da jih ne moremo namestiti tudi v večje. Da res dobro služijo svojemu namenu, morajo zadostiti določenim pogojem. Naslonjalo za sedenje naj bo udobno in dovolj visoko, sedišče primerno globoko, odločite pa se lahko tudi za relax mehanizme, ki so v sodobnem času še posebej priljubljeni. Ti predstavljajo nove dimenzije sproščanja in počivanja, ki jih mnogi ne bi več zamenjali za običajne sedežne garniture.

Seveda, pa je končna odločitev stvar vsakega posameznika. Da se boste lažje odločili nas obiščite v Salonu V+grošelj, kjer se boste podrobno seznanili z našo ponudbo. Tudi če imate posebne zahteve, se bomo radi spopadli z novim izzivom in se potrudili, da bo klasična ali kotna sedežna garnitura z ležiščem ali brez takšna, kot ste si zamislili vi. Zagotavljamo vam, da je izdelava sedežnih garnitur v našem podjetju kakovostna, cene pa ugodne in primerljive s konkurenco. Za več informacij obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate galerijo fotografij sedežnih garnitur in ostalih produktov izpod naših rok.

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE PO MERI