Pošlji povpraševanje

Usnjene sedežne garniture za večletno uporabo

Sedežna garnitura je zagotovo osrednji in najbolj uporaben predmet v vsaki dnevni sobi. Ni samo del pohištva na ogled, temveč ga tudi zelo pogosto uporabljamo. Zato je še kako pomembno, da se na njem počutimo sproščeno in udobno. Če želite kakovostno sedežno garnituro, ki ne zahteva napornega vzdrževanja, je najbolje izbrati sedežno garnituro iz usnja. Izbirate lahko med umetnim ali naravnim usnjem. Seveda je najboljše, da izberete kar naravno usnje, saj gre za material, ki diha in se hkrati prilagaja temperaturi telesa. Prav iz tega razloga je usnje najprimernejši material za sedežne garniture.

USNJENE SEDEŽNE GARNITURE IZDELANE PO VAŠIH ŽELJAH

Usnjene sedežne garniture so trpežne, zato bodo dolgo ohranile prvotni videz. Prav vsaka usnjena sedežna garnitura je edinstvena, v prostor pa vnese prefinjen in sodoben videz. Usnjene sedežne garniture v različnih velikostih in barvah so vam na voljo tudi v podjetju Grošelj, kjer je izdelava sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva osrednja dejavnost. Poleg sedežnih garnitur pa naš prodajni program dopolnjujejo tudi sedalne vreče, vzmetnice, okrasne blazine, tabureji, stoli in postelje.

Sedežne garniture po meri za popoln izkoristek prostora

Naše sedežne garniture se lahko sestavljajo po že določenih elementih, ker pa nam prostor pogosto ne dopušča standardnih mer, izdelujemo tudi sedežne garniture po meri. Sedežne garniture po meri dajo prostoru večji izkoristek in lepši estetski videz, uporabniku pa večjo funkcionalnost in udobje. Pri načrtovanju sedežne garniture po meri se lahko poigravate z dimenzijami, materiali, oblikami in barvami, ki bodo olepšale videz dnevne sobe.

Sedežna garnitura je lahko tudi v obliki črke L. Takšno lahko postavite tudi v kot in tako kar najbolje izkoristite prostor. Prav tako lahko sedežno garnituro sestavite iz enoseda, dvoseda in troseda. Odločite pa se lahko tudi za izdelavo sedežne garniture z ležiščem ali shranjevalnim predalom.

Usnjene sedežne garniture z ležiščem Sedežne garniture po meri z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem so posebne sedežne garniture, pri katerih je ležišče, kadar ga ne uporabljamo, skrito v njihovi notranjosti. Naše raztegljive sedežne garniture so sestavljene tako, da dosegajo višek udobja, ki bo zadovoljil še tako zahtevne stranke.

Usnjene sedežne garniture so sinonim za prestiž, eleganco, lepoto, moč in prefinjenost. Čeprav so nekoliko dražje, se nakup usnjene sedežne garniture obrestuje, saj se takšen izdelek ponaša z izjemno visoko kakovostjo in zelo dolgo življenjsko dobo.

Zakaj si je torej ne bi privoščili tudi vi? Obiščite našo spletno stran in si oglejte kakovostne in cenovno najugodnejše sedežne garniture v Ljubljani.

Vabljeni!

Grošelj | Usnjene sedežne garniture za udobje - povezave do naše spletne strani: