Pošlji povpraševanje

Kotna sedežna garnitura – ugodne sedežne garniture v akciji

Kotna sedežna garnitura je primerna za postavitev v majhnih in velikih prostorih. Je zelo funkcionalna, saj nudi največ sedalnega prostora v primerjavi z drugimi sestavi. Še posebej je primerna za majhne prostore, saj se lahko pretvori v ležišče na dva različna načina. Ležišče kotnih sedežnih garnitur večjih dimenzij, je nameščeno pod sediščem in ga je mogoče izvleči. Enostavno se ga postavi in pospravi, ko ga ne potrebujete več. Drug način za pridobitev ležišča pri kotni sedežni garnituri je, da se sedišče za 20 cm izvleče. Tako dobite pomožno ležišče, ki je primerno za enega človeka. Izbirate lahko med tipskimi modeli ali pa vam jo izdelamo po naročilu.

Kljub izdelavi po meri, so kotne sedežne garniture iz ponudbe našega podjetja V+grošelj še vedno ugodne. V primeru izdelave po naročilu lahko izbirate med različnimi barvami in materiali. Na naši spletni strani imamo tudi odprodajno ponudbo ugodnih sedežnih garnitur in drugih izdelkov, po zelo sprejemljivih cenah. Priporočamo vam, da ponudbo redno spremljate, saj se lahko zgodi, da boste našli kotno sedežno garnituro v akciji, ki vam bo ustrezala. V tem primeru pokličite v naš razstavno prodajni salon, kjer vam bodo svetovalci podali več informacij in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izdelki v odprodaji, po zelo ugodnih cenah so enake kvalitete kot so izdelki v redni prodaji. Edina slabost sedežnih garnitur v akciji je, da so to modeli v omejenih količinah; običajno je na voljo samo en kos določenega modela. To pa pomeni, da zelo hitro najdejo lastnika. Naše ugodne sedežne garniture, trosedi, dvosedi, sedežne garniture s počivalnikom in ostalo oblazinjeno pohištvo, je izdelano iz kvalitetnih materialov, zato ima dolgo življenjsko dobo ter je pri normalni uporabi, praktično neuničljivo. Uporaba naprednih strojev in izbranih materialov sta garancija za vrhunske izdelke.

Kotna sedežna garnitura - ugodno

Ugodne kotne sedežne garniture in trosedi v akciji

Ogrodje ugodnih kotnih sedežnih garnitur, trosedov, dvosedov… je izdelano iz masivnega, vezanega lesa in iverke. Pri kotnih modelih, je ogrodje iz masivnega lesa. Elastični trakovi ali valovite vzmeti, ki so prekrite s poliuretansko peno tvorijo sedišče. Za dodatno udobje je na poliuretanski peni še dodatna plast sintetične vate. Hrbtni del je oblazinjen s poliuretansko peno v različnih debelinah. Prevleke ugodnih kotnih sedežnih garnitur so lahko narejene iz različnih umetnih ali naravnih materialov. Izbirate lahko med usnjem, umetnim usnjem, mikrotkaninami in drugimi tapetniškimi tkaninami.

Vzdrževanje in čiščenje naših garnitur, tudi sedežnih garnitur s počivalnikom, ni zahtevno. Pri usnjenih modelih je priporočljivo čiščenje z vlažno krpo, v primeru trdovratnih madežev pa uporaba namenskega čistila. Občasno je priporočena uporaba negovalnega sredstva, da usnje ohrani prožnost in mehkobo. Čiščenje tkanin se redno izvaja s sesalcem in mokro krpo s čistilom, prilagojenim čiščenju oblazinjenega pohištva. Če se madeži ne dajo očistiti, ali ste se svoje kotne sedežne garniture, troseda, dvoseda, morda sedežne garniture s počivalnikom naveličali, vam lahko izdelamo novo prevleko.

Kakovostna izdelava in ugodne cene sedežne garniture

Tudi kotne sedežne garniture s počivalnikom, najdete v akciji

Poleg klasičnih kotnih sedežnih garnitur, nudimo tudi sestave v obliki črke U in sestave 3+2+1. Sestavi 3+2+1 so običajno modularni, kar pomeni, da jih lahko po želji povečate ali pomanjšate. Ker so sestavljeni iz istih elementov, jih lahko poljubno dodate kolikor jih rabite v različnih postavitvah. To je še posebej priročno, če imate namen svojo obstoječo sedežno garnituro ali trosed, uporabljati v drugem prostoru, ki ni enake velikosti. Trosed, dvosed in fotelj je zelo preprosto prestaviti, saj se lahko vsi elementi razstavijo. Sedežne garniture oz. trosedi so najpogosteje v uporabi v manjših stanovanjih, kjer prevzamejo vlogo sedežne in postelje. Izbirate lahko med trosedi iz naravnih ali umetnih materialov. Sestav v obliki črke U zavzame največ prostora zato ga naše stranke naročajo za sobe, kjer prostor, ki je na voljo za sedežno ni omejen.

Sedežna garnitura s počivalnikom ali ležiščem

V kotne sedežne garniture vam lahko vgradimo različne funkcije

Sedežna garnitura s počivalnikom je zelo dobrodošla, ko rabite sprostitev po dolgem dnevu. Nič ni boljšega kot priti domov in sesti na udoben počivalnik, ki vas sprosti in umiri. Na željo, vam tudi sedežno garnituro s počivalnikom, ugodno izdelamo po vaših merah, tako da se vam bo optimalno prilegala. Le na tak način, bo ta najbolj služila svojemu namenu. Pri nekaterih modelih lahko celo vgradimo masažne blazine, ki so odlična podpora ledvenemu delu. Pogon, s katerimi nastavljamo naslon za noge in hrbtni naslon, je lahko električni, ročni ali akumulatorski. Počivalnik lahko izdelamo v istem materialu in barvi kot je vaša kotna sedežna garnitura.