Pošlji povpraševanje

Oblazinjene postelje po meri za udoben spanec


Oblazinjene postelje po meriOblazinjene postelje so lepe in udobne hkrati, saj lahko le oblazinjeno pohištvo nudi toliko topline in mehkobe. Poleg tega so oblazinjene postelje po meri tako elegantnega in razkošnega videza, da vam ves čas dajejo občutek, da ste stopili svoje malo kraljestvo. Posteljni okvir je lahko standardnih dimenzij (postelja 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200, 90x200) ali pa vam izdelamo čisto izvenserijskega, natanko takšne velikosti, kot si ga želite. Na voljo vam je tudi oblazinjena postelja s predali, v katere lahko pospravite posteljnino ali pa morda zimska oblačila, ki vam jemljejo prostor v omari, otroci pa lahko tja pospravijo svoje igrače ali pa dodatno posteljnino.

UGODNE POSTELJE PO MERI

Oblazinjene postelje po meri iz različnih materialov


Pri izbiri postelje po meri je najpomembneje dvoje: da je izdelana kakovostno in v njej udobno spite ter da je prijetnega videza. Za oblazinjene postelje, ki jih izdelujemo v podjetju Grošelj, velja oboje. Naši izdelki (tudi drugo pohištvo) so kakovostni in lepi hkrati, najpomembneje pa je, da je posteljni okvir narejen po vaših merah in željah. Posteljni okvir je standardno na voljo v naslednjih velikostih: postelja 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 in 90x200 centimetrov. Lahko pa seveda izberete poljubno velikost, obliko in material. Nudimo vam postelje s predali ali brez njih, ki so izdelane iz usnja, mikrotkanine ali okrasne tkanine.


Oblazinjene postelje s predali po meri


Posteljni okvir oziroma postelja je lahko velika, kot si želite. Veliko je namreč ljudi, ki zaradi udobja ali pa velikosti prostora raje izberejo ležišče nestandardnih mer, saj lahko tako tudi spalnico popolnoma prilagodijo svojim potrebam. Postelja s predali vam nudi še možnost dodatne uporabe prostora, ki sicer ostane zaseden, a neizkoriščen. Oglasite se pri nas, predstavite nam svoje želje in pomagali vam bomo najti idealne postelje za vas in vašo družino. Naj vas naše oblazinjene postelje po meri zazibajo v trden spanec - prav vsako noč!


Grošelj | Oblazinjene postelje po meri vaše spalnice - povezave do naše spletne strani: