Pošlji povpraševanje

Sedalna vreča za poležavanje v udobju in stilu

Vreče za sedenje so postale pravi trend za dekoracijo prostorov. So funkcionalne, udobne in privlačne na videz, po zaslugi pestre barvne palete pa bodo sedalne vreče našle svoj prostor v praktično vsakem okolju. Lahko jih uporabimo kot nadomestek klasičnim sedežnim garnituram ali pa kot njihovo dopolnitev. Na izbiro so številne velikosti, oblike in stili vreč, od najbolj standardnih do zanimivih, celo neobičajnih. Priljubljene so zlasti vreče za sedenje v največji možni velikosti, na katere zlahka tudi ležete. Uporabljate jih lahko za igranje računalniških iger, počivanje ali branje, ne nazadnje jih namesto ležalnikov lahko postavite tudi na balkon, teraso ali vrt.

Sedalna vreča je namenjena vsem generacijam za neskončno uživanje, igro in udobje. Priporočamo jo tako otrokom in mladostnikom kot tudi starejšim, skratka vsem, ki veliko fizično delajo, veliko sedijo v pisarni ali veliko stojijo. Sedalna vreča je tudi imenitno darilo, ki razveseli tako najmlajše kot tudi vse tiste, ki bi želeli v prostor vnesti dodatno svežino.

Vreče za sedenje po vaših željah

Sedalna vreča je lahko izdelana iz različnih materialov, na primer iz usnja, mikrotkanine in tkanine, polnjena pa je lahko s stiroporom, grahom ali rižem. Kroglice se oblikujejo po telesu in omogočajo, da se sile na hrbtenico enakomerno razporedijo.

Sedalne vreče so še posebej so primerne za manjše spalnice, otroške sobe, dnevne prostore in manjša stanovanja. Zaradi majhne teže jih je enostavno prestavljati po prostoru. Kadar jih ne potrebujete, jih enostavno pospravite pod posteljo ali v omaro. Enostavno je tudi vzdrževanje sedalne vreče, saj ji je navadno treba zgolj zamenjati vrhnjo prevleko.

Velikost vreče za sedenje izberite glede na razpoložljivi prostor. Pri nakupu bodite pozorni na materiale, iz katerih so izdelane, saj je najbolje, če je polnilo iz recikliranega polistirena. Ta material bo v primerjavi z alternativnimi materiali dlje zadržal prvotno obliko.

Sedalna vreča in vreče za sedenje Vreče za sedenje in sedalne vreče Sedalne vreče za sedenje

Sedalne vreče Grošelj - ugodna cena in visoka kakovost

Zakaj ne bi trde, robustne oblike običajnih stolov zamenjali za udobne, kakovostne, predvsem pa cenovno ugodne sedalne vreče? Se sprašujete, kje jih kupiti? Ne sprašujte se več, podjetje Grošelj je pravi naslov za vas. Odpočijte si hrbtenico na naših mehkih in zabavnih sedalnih vrečah. Zanimive oblike in barve bodo zadovoljile še tako izbirčne posameznike. Izbira materiala, barv, velikosti in oblike sedalne vreče je v vaših rokah, tako da vam lahko izdelamo resničen unikat. Prepričani smo, da bo naša sedalna vreča hitro postala vaš najljubši kos pohištva.

Vabljeni na našo spletno stran!

Grošelj | Sedalna vreča za sedenje - povezave do naše spletne strani: