Pošlji povpraševanje

Sedežne garniture - moderne usnjene in kotne sedežne garniture

Pri nakupu modernih sedežnih garnitur morate biti pozorni na več dejavnikov. Najprej morate dobro preceniti prostor, kjer bo vaša sedežna garnitura postavljena. Naslednji korak je ustrezna izbira moderne sedežne, ki je lahko tudi kotna sedežna garnitura ali je potrebna polkrožna oblika garniture. So linije usklajene z ostalim pohištvom? Vse to so vprašanja, na katera si morate odgovoriti preden se odločite za nakup.

Naslednja odločitev je odločitev, iz kakšnega materiala naj bo. Sedežne garniture so lahko iz usnja, iz umetnega usnja, moderne so tudi mikrotkanine, zelo primerni pa so tudi naravni materiali. Možnosti je veliko. Usnjene sedežne garniture so moderne, prav tako jih je enostavno vzdrževati. Če imate hišne ljubljenčke, se je morda bolje odločiti za kakšen drug material, saj lahko ti s kremplji usnje poškodujejo. Obstajajo materiali, ki so posebej prilagojeni hišnim ljubljenčkom – so trpežni, močni in lepi. Za mnoge, usnjene sedežne garniture še vedno predstavljajo prestiž, kljub temu, da so danes njihove cene dosti bolj sprejemljive kot so bile včasih.

Moderne sedežne garniture - usnjene ali iz blaga

Kotna sedežna garnitura – zalo uporabna in večno moderna

Sedežne garniture vam v podjetju Grošelj zagotovimo po zadnjih standardih. Ne glede na vaše želje, vam izdelamo vrhunsko sedežno garnituro, ki jo boste z veseljem pokazali prijateljem, še raje pa si boste na njej privoščili trenutke za počitek.

Zaradi prostorskih omejitev, stanovanje na prvi pogled ne omogoča postavitve že pripravljene sedežne garniture in drugega pohištva. Težave sploh ni, potrebno je zgolj izbrati primerno. Kotna sedežna, klasična ali polkrožna sedežna, na izbiro je zares široka paleta usnjenih in drugih sedežnih garnitur za vse vrste in velikosti prostorov. Prav tako se lahko odločite za kombinacijo različnih materialov, usnja, umetnega usnja, mikrotkanin ali naravnih materialov ter kupite sedežno garnituro po meri, popolnoma prilagojeno vašim potrebam. Kolekcije sedežnih garnitur, se prilagajajo (kotna sedežna, fotelji, tabureji, dvosedi…), hkrati pa izpolnjujejo estetski in funkcionalni vidik. Pogosto tudi ni potreben nakup sedežne garniture po meri, ampak ponudi rešitev samo pravilna postavitev posameznih elementov. Moderne sedežne garniture so oblikovane tako, da poudarjajo napreden dizajn, hkrati pa vpeljujejo nove materiale in njihove drzne kombinacije.

V našem podjetju vam nudimo sedežne garniture, izdelane po najnovejših modnih smernicah. Odločite se lahko za nakup sedežne garniture iz različnih materialov - bodisi usnjene ali iz umetnega usnja ter sedežne iz naravnih vlaken . Na spletni strani si oglejte ponudbo sedežnih garnitur ter nas pokličite za dodatne informacije.

Kotna sedežna garnitura