Pošlji povpraševanje

Izdelava kotne sedežne garniture – primerne tudi za manjše prostore

Sedežna garnitura nedvomno predstavlja velik del dnevne sobe, zato se pri njenem nakupu oz. izdelavi, nikakor ne osredotočite le na njeno estetsko vrednost, temveč tudi na funkcionalnost. Le tako vam bo namreč maksimalno služila in bo osrednji kotiček vašega druženja, brez da nadvlada celotni prostor. Sedežna garnitura, pa naj si bo kotna ali klasična, z ležiščem ali brez, je namenjena predvsem počitku, zato mora biti udobna – ne pretrda, ne premehka, z dovolj širokim sediščem, udobnim naslonom in seveda dovolj velika, kolikor pač prostor dopušča.

Kotne sedežne garniture z ležiščem, so dandanes dokaj pogosto izbrane, saj jih je mogoče postaviti tako v večje, kot tudi v manjše dnevne sobe, prav zaradi možnosti izdelave sedežne garniture po meri. Na ta način jih v podjetju V+Grošelj popolnoma prilagodimo željam strank in pogojem prostora, kjer bodo sedežne garniture postavljene, brez da le-te nadvladajo celoten prostor, ali ga celo utesnijo. Če je vse, kar vidite, ko stopite v dnevno sobo le sedežna garnitura, ta zagotovo ni pravilno izbrana, saj mora stanovanje dihati in ne dušiti stanovalce. Izbira je velika - odločite se lahko za kotne sedežne garniture, dvosede ali trosede - vse je odvisno od tega kar potrebujete, zato vam pri nas vedno svetujemo, da se pred nakupom kotne sedežne garniture najprej vprašate, česa si dejansko želite - vam je na prvem mestu funkcionalnost ali njen estetski videz? Verjamemo, da je pomembno oboje, zato bo z našim svetovanjem izbira zagotovo preprostejša, vi pa boste z odločitvijo zadovoljni.

Kotna sedežna garnitura z ležiščem

Kotne sedežne garniture z ležiščem vrhunske izdelave

Če se odločite za nakup oz. izdelavo kotne sedežne garniture z ležiščem v našem podjetju, boste deležni tako vrhunske kvalitete materialov (tudi tistih, ki niso vidni, so pa zelo pomembni), kot izdelave same. Na prvem mestu je vedno zadovoljstvo stranke, ki mora trajati dokler sedežne garniture ne bo spet želela zamenjati, ne le prve mesece po nakupu.

V ponudbi so različni materiali iz katerih so izdelane klasične in kotne sedežne garniture z ležiščem. Izbirate lahko med usnjem, mikrotkaninami in mnogimi dekorativnimi tkaninami različnih barv, vzorcev in tehnik tkanja. Njihovo vzdrževanje je enostavno, vendar ga je potrebno prilagoditi posameznemu materialu. Za čiščenje v glavnem potrebujete le vodo in mehko krpo, priporočamo pa da uporabite mehko vodo, ki ne vsebuje vodnega kamna. Tako na kotni sedežni garnituri z ležiščem ne bo ostal madež, ko se bo ta posušila. Posežete pa lahko tudi po prilagojenih čistilih za tkanine, ki bodo odstranila trdovratnejše madeže npr. od hrane, kave…

Usnjena sedežna garnituraKotna sedežna garnitura z ležiščem

Kotne sedežne garniture z ležiščem – izberite svojo

Pri nakupu kotne sedežne garniture lahko izbirate med različnimi slogi pohištva - odvisno od tega, kateri slog vam je všeč, oz. kako imate opremljeno stanovanje. Pri nas se lahko odločite za izdelavo rustikalne, klasične ali moderne kotne sedežne garniture, ki bo vašemu stanovanju dodala piko na i. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli prav to, kar ste iskali, saj vam bodo pomagali izkušeni prodajalci, ki imajo ogromno znanja s področja prodaje in izdelave najrazličnejših sedežnih garnitur – kotnih, z ležiščem, dvosedov, trosedov, počivalnikov, taburejev… Izbira še nikoli ni bila tako preprosta.