Pošlji povpraševanje

Kavči z ležiščem iz kvalitetnega usnja

Kavči z ležiščem so narejeni iz naravnih, okolju prijaznih materialov, ki so izjemno odporni in trpežni ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Sedežne garniture z ležiščem v naši raznoliki ponudbi so tako primerne za dnevno poležavanje, kot tudi za vsakodnevno spanje, saj se boste na njih optimalno sprostili in spočili. Nega in vzdrževanje usnjene sedežne garniture ne zahteva veliko pozornosti, saj jo morate le vsake toliko časa obrisati s primernimi vlažnimi robčki ali suho krpo. Temperatura usnjenih kavčev z ležiščem se prilagodi temperaturi vašega telesa ter okolice, s primerno nego pa vsi naši kavči dosežejo izjemno dolgo življenjsko dobo.

Kavči z ležiščem za miren in prijeten spanec

Kavči z ležiščem po meriVse več ljudi se odloča za nakup sedežne garniture z ležiščem za vsakodnevno spanje, saj predstavljajo le te ugodno in udobno možnost za miren spanec. Posamezne kavče z ležiščem lahko tako naročite v poljubnih dimenzijah, barvah ter drugih posameznih značilnostih ter si tako zagotovite najustreznejše oblazinjeno pohištvo po meri za vaš dom. Poleg navadnih kavčev boste v naši pestri ponudbi zasledili tudi kotne sedežne garniture, ki so prav tako opremljene z ležiščem, posamezne modele pa lahko kadar koli prilagodite vašim željam. Za številne artikle kavčev z ležiščem, oblazinjenih postelj, trosedov ter usnjenih sedežnih garnitur vam velikokrat omogočamo tudi izjemne akcije, ki vam nudijo možnost prihranka pri nakupu želenega pohištva po meri.

KVALITETNE SEDEŽNE GARNITURE Z LEŽIŠČEM

Sedežna garnitura z ležiščem za vsakodnevno spanje

Kvalitetne sedežne garniture z ležiščem so lahko primerne tudi za vsakodnevno spanje, saj vašemu telesu nudijo potrebno oporo in udobje. Kotne sedežne garniture z ležiščem so tako izjemno funkcionalne, v posamezen eno-, dvo- ali trosed pa je moč vgraditi tudi predale. Izdelava kavčev in sedežnih garnitur z ležiščem je naša glavna dejavnost, ki jo opravljamo že vrsto let, zato nikar ne omahujte temveč nas le kontaktirajte ali pa se kar osebno oglasite v našem salonu pohištva! Zagotavljamo vam popolno zadovoljstvo ob vsakem nakupu sedežne garniture za vsakodnevno spanje.

Salon pohištva Viljem Grošelj s.p. | Izjemno udobni kavči z ležiščem za nizke cene - povezave do naše spletne strani: