Pošlji povpraševanje

Izdelava kotnih sedežnih garnitur z ležiščem po meri

Kotne sedežne garniture (z ležiščem ali brez) zasedejo tudi neizkoriščene kotičke dnevne sobe, saj jih je mogoče popolnoma prilagoditi željam naročnikov in danim pogojem. Izdelava sedežnih garnitur po meri, nudi možnost popolnega izkoristka prostora, da pa je ta tudi udobna in praktična, poskrbijo kakovostni materiali, dodatne funkcije, ležišče ali predali. 

Kotne sedežne garniture z ležiščem, so prav posebne sedežne garniture, pri katerih so ležišča, ko niso v uporabi, skrita v njihovi notranjosti. Izdelava sedežne garniture z ležiščem, predstavlja najboljšo rešitev, ko je na razpolago veliko prostora, ki ga želite praktično zapolniti. Dobra lastnost kotne sedežne garniture z ležiščem je, da poleg udobnega spanja ponuja tudi več sedalne površine od klasičnih sedežnih garnitur, zato se lahko na njej poleg družinskih članov, udobno namestijo tudi gostje, ki pridejo na obisk. Domačno vzdušje, prijetna družba ter topel in udoben objem kakovostne in trpežne sedežne garniture, bo vaša sprostitev ob večerih in ob prostih trenutkih, ki si jih boste vzeli zase, da si boste nabrali moči za delo in premagovanje vsakodnevnih stresnih situacij, ki jih prinaša življenje.

Kotna sedežna garnitura z ležiščemKotna sedežna garnitura z ležiščem

Izdelava sedežnih garnitur – kotnih in klasičnih – z ležiščem

Kotne sedežne garniture z ležiščem, so na voljo v različnih barvah in materialih, ki jih izberete sami. Lahko se sprehodite po paleti različnih vzorcev usnja, ki je znano po svoji trpežnosti in dolgi življenjski dobi. Seveda pa je že pred izdelavo sedežne garniture treba vedeti, da usnje potrebuje določeno nego, ki bo ohranila njegov videz in prvotne lastnosti. Čiščenje usnjene sedežne garniture z ležiščem je enostavno, saj potrebujete le mehko krpo in nežno, za usnje prilagojeno čistilo. Prav tako vam priporočamo, da klasično ali kotno sedežno garnituro enkrat letno premažete z zaščitno kremo, ki bo osvežila barvo usnja ter preprečila, da bi se le-to izsušilo in razpokalo. Usnjena sedežna garnitura bo ostala mehka in voljna tudi v zimskih mesecih, ko je zrak zaradi ogrevanja, v prostorih še posebej suh.

Namesto usnja, pa se lahko odločite za izdelavo sedežne garniture iz posebnih mikrotkanin, ki so zaščitene s teflonskimi vlakni. Klasične ali kotne sedežne garniture z ležiščem, izdelane iz močnih tkanin, so priporočljive za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki, saj so te izjemno trpežne in enostavne za čiščenje. Poleg ležišča se lahko odločite tudi za vgradnjo priročnega predala za shranjevanje, ki vam bo prišel še kako prav. Pri izdelavi sedežnih garnitur, se v podjetju Salon V+Grošelj trudimo, da le-te dosegajo višek udobja, ki zadovolji še tako zahtevne stranke.

Sedežna garnitura z ležiščem

Izdelava sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva

Pri izdelavi sedežnih garnitur po meri, se zanašamo na izkušnje, ki smo jih pridobili skozi leta delovanja in ustvarjanja, najbolj pa se zanašamo na povratne informacije, ki jih dobimo od naših strank. Radi imamo konstruktivno kritiko, saj lahko z njeno pomočjo napredujemo, se razvijamo in nadgrajujemo svoje znanje. Želimo biti inovativni in se ne ustrašimo različnih izzivov ali posebnih želja naročnikov.

Če torej razmišljate o izdelavi klasične ali kotne sedežne garniture z ležiščem, vam svetujemo, da si na naši spletni strani ogledate galerijo fotografij končnih izdelkov, kar vam bo zagotovo olajšalo odločitev. Vrhunska sedežna garnitura je lahko vaša po izjemno konkurenčni ceni, pri tem pa ne pozabite, da bo izdelana tako, kot boste želeli vi.

Kotna sedežna garnitura

Poleg sedežnih garnitur, vam ponujamo tudi drugo pohištvo

Poleg klasične ali kotne sedežne garniture z ležiščem, lahko po ugodni ceni dobite tudi druge izdelke za vaš dom. Izdelujemo namreč tudi počivalnike, tabureje, oblazinjene postelje, jedilne kote, sedalne vreče, okrasne blazine, vzmetnice in oblazinjene postelje ter se ukvarjamo še s tapeciranjem pohištva, avtomobilov, jadrnic… 

Če mislite, da smo pravi za izdelavo vaše kotne sedežne garniture z ležiščem, vas vabimo, da nas pokličete, obiščete, ali nam pošljete povpraševanje preko spleta. Z veseljem si bomo vzeli čas in vam pomagali pri izbiri.

VZDRŽEVANJE USNJENE SEDEŽNE GARNITURE