Blagodejni učinki masažnega bazena in vodnih masaž so mnogi


Dan danes so vse bolj popularni masažni bazeni, ki ponujajo veliko užitkov in udobja ter sprostitve. Ljudje se pogosto odločajo za večje masažne bazene, izjemno popularni pa so tudi masažni bazeni za 2 osebi. Že od nekdaj so znane pozitivne lastnosti masaž, ki blagodejno vplivajo na imunski sistem, lajšajo bolečine v hrbtenici, blagodejno vplivajo na razbolele mišice ali vneta mišična tkiva, pomagajo pri zdravljenju bolečin, pri artirisu, glavobolih in zmanjšujejo učinke stresa.

VEČ O VODI V BAZENU

Ob tem kopanje v topli vodi in vodne masaže ugodno vplivajo na izboljšanje spomina in sproščanje mišic. Seveda pa nam masažni bazen zagotavlja obilico prijetnega druženja s prijatelji in družino. Do nedavnega so bili masažni bazeni na voljo le v zdraviliščih in luksuznih hotelskih sobah, dan danes pa so masažni bazeni dostopni že za namestitev kar v udobju našega doma.


Pestra ponudba masažnih zunanjih in notranjih bazenov za 2 osebi

V podjetju EMA bazeni ponujamo pestro izbiro masažnih bazenov proizvajalca, WaterWave Spas, ki ob običajnih oblikah masaže omogočajo tudi refleksoterapijo, katere posledica je nemoten pretok energije po telesu, ob tem pa se sproščajo endorfini, ki blažijo simptomi depresije, pa tudi simptome revmatičnih obolenj. Ponujamo masažne bazene tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Stranke lahko izbirajo med različnimi velikostmi masažnih bazenov, še posebej pa so iskani masažni bazeni za 2 osebi.
Seveda pa vam v podjetju EMA bazeni ponujamo veliko več kot le masažne bazene. Stranke se lahko odločijo za namestitev vgradnih ali montažnih bazenov. Bazeni, ki vam jih ponujamo pri nas so kakovostni in se zaradi kvalitetnih materialov, ki so pri gradnji uporabljeni, lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Zunanji masažni bazen za 2 osebi


Ob nakupu masažnega bazena je izjemno pomembno tudi njegovo vzdrževanje

Ob pestri ponudbi bazenov in masažnih bazenov pa smo za vse naše stranke pripravili še dodatno opremo za vzdrževanje bazena, ki olajša uporabo bazena in jo popestri. V prvi vrsti se zavedamo kako izjemnega pomena je čistoča vode v bazenu in tudi kako pomembno je samo vzdrževanje masažnega bazena. S tem namenom strankam ponujamo pester nabor sesalnikov, s katerimi lahko bazen mehansko očistimo. Ker pa je pomembna tudi sama kemična sestava vode, ki se ob nenehnem spreminjanju vremenskih razmer sploh v zunanjih masažnih in drugih bazenih konstantno spreminja, pa smo pripravili tudi pestro ponudbo naprav za avtomatsko kemijsko pripravo vode s pomočjo katerih bo voda v bazenu konstantno čista in pripravljena za kopanje. S pomočjo dozirnih črpalk za dezinfekcijo vode in uravnavanje pH vrednosti ter sondama za analizo vode lahko uravnavamo vodo v bazenu, za njeno dezinfekcijo pa lahko poskrbimo s tekočim klorom.

MASAŽNI VRTNI BAZENI


Z vodnimi atrakcijami lahko kopanje v bazenih še dodatno popestrimo

Ob pripravah za čisto vodo pa nismo pozabili niti na različne vodne atrakcije. Stranke lahko pri nas izbirajo med različnimi osvetlitvami bazena, ki zagotavljajo udobno nočno kopanje. Na izbiro je več različnih tipov svetil, ki lahko med drugim tudi spreminjajo barvo. Ponujamo pa tudi druge vodne atrakcije kot so masažne klopi in slapovi, fontane, pa tudi protitočne naprave, ki omogočajo rekreativnim plavalcem plavanje na mestu. Masažne klopi so še posebej dobrodošle v vgradnih bazenih, saj bodo poskrbele za sproščanje celotnega telesa. Tudi slap ni samo dekorativni dodatek novega bazena, pač pa lahko služi tudi kot masažni pripomoček, saj vodni curek zelo blagodejno masira ramena in vrat ter tako odpravi posledice stresa in napetosti.
V primeru dodatnih vprašanj o masažnih in drugih bazenih smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam tako olajšali odločitev o nakupu notranjega ali zunanjega masažnega bazena.

Zunanji masažni bazen