Popravilo zidanega dimnika izvedemo hitro in profesionalno

Popravilo zidanega dimnika z vstavitvijo enoslojne inox tuljave je najučinkovitejši in najugodnejši način za sanacijo starih dimnikov. Tako si zagotovimo prednosti, ki jih prinašajo sodobni inox dimniki, ne da bi bilo potrebno rušenje obstoječega dimnika ...

Kdaj je čas za popravilo dimnika?

Popravilo opečnatega dimnikaSanacija starih dimnikov je nekaj, kar je bolje izvesti prezgodaj kot prepozno. Eden najočitnejših znakov, ki priča o tem, da je skrajni čas za popravilo zidanega dimnika - pa tudi drugih vrst dimnikov - je pojavitev razpok, ki pa so včasih težko opazne. Pogosto jih opazi šele izurjeno oko, zato poskrbite za karseda pogoste strokovne preglede dimnika. Popravilo zidanega dimnika pa je seveda nujno tudi v primeru, da je prišlo do hujših mehanskih poškodb, denimo med potresom. S pravočasnim popravilom (zidanega) dimnika preprečite možnost zrušitve ter nevarnost za požar ali zadušitev z izjemno strupenim ogljikovim monoksidom. Tudi menjava goriva je lahko ena od tistih stvari, zaradi katerih je potrebna sanacija dimnika. Cena tovrstnih posegov je v podjetju Dimont zelo ugodna, zato vam svetujemo, da ne odlašate.

NUDIMO UGODNE CENE ZA POPRAVILO DIMNIKOV

Sanacija dimnika z inox cevjoPopravilo dimnika včasih ni najboljša rešitev

V določenih primerih pa je škoda prevelika, da bi bila možna uspešna sanacija dimnika. Cena postavitve novega dimnika je sicer res višja od stroškov, ki bi nastali pri popravilu dimnika, vendar še vedno zelo dostopna. Poleg tega pa postavitev inox dimnika zahteva precej manj časa, kot bi ga bilo treba vložiti v zidanje nove izdelave dimnika, saj načeloma ni potrebno vkopavanje in vlivanje temeljev. V Dimontu vam bomo predstavili prednosti in slabosti različnih možnosti ter podali brezplačno strokovno mnenje glede tega, ali bi bilo popravilo dimnika v vašem primeru smiselno. Nudimo vam tudi pomoč pri različnih zaključnih delih v gradbeništvu, ena od naših najpogostejših storitev pa je tudi obzidava kamina, ki poskrbi za daljše skladiščenje toplote in njeno postopno oddajanje v prostor, ki ga želimo ogrevati.