Troslojni dimniki nudijo pogoje za odličen vlek dimnika


Troslojni dimniki
so v zadnjih letih vse pogostejša odločitev pri gradnji novega dimnika. Kot že samo ime pove so troslojni dimniki narejeni iz treh plasti. Med zunanjo in notranjo plastjo se nahaja plast izolacije, ki poskrbi, da se dimni plini počasneje ohlajajo, vlek dimnika pa je tako boljši, saj dimni plini na poti navzgor ne kondenzirajo.

UGODNA GRADNJA DIMNIKA


Inox dimniki so odporni na mehanske in vremenske vplive

Zelo priporočljivo je, da se odločimo za izdelavo troslojnega inox dimnika, katerega zunanja plast sestoji iz inoxa in je tako zelo odporna na zunanje in mehanske vplive, zraven tega pa ne rjavi in je tako izjemno obstojna. Inox dimnik je zelo enostaven za montažo, saj je njegova konstrukcija dokaj toga, dimnik pa vam bo tako služil vrsto let.
V podjetju Dimont d.o.o. vam ponujamo različne vrste troslojnih dimnikov. Odločite se lahko tudi za nakup inox dimnika. Izdelava inox dimnika pri nas je kvalitetna in natančna, cena izdelave pa je ugodna.

Troslojni dimnikiInox dimniki


Zraven inox in troslojnih dimnikov vam ponujamo tudi sanacije dotrajanih dimniških tuljav

Zraven inox dimnikov vam ponujamo tudi možnost sanacije starih dimnikov s povrtanjem. Dimniško tuljavo ob sanaciji povrtamo in vanjo vstavimo novo tuljavo iz inoxa ter tako vaš dotrajan dimnik naredimo varen in učinkovit. Preberite več:http://www.dimniki-sanacije-novogradnje.si/images/galerija/zidanje-opecnatih-dimnikov/sanacija-opecnatega-dimnika.html


Več o troslojnih dimnikih nas lahko povprašate tudi po telefonu

Vas zanima več o dimnikih iz nerjaveče pločevine? Pokličite nas na telefonsko številko, ki jo najdete na spletni strani in nas povprašajte o inox dimnikih, ki jih izdelujemo. Pozanimate se lahko tudi o prednostih troslojnega dimnika. Dosegljivi smo vam tudi po e-pošti. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno ter vam tako pomagamo pri pravilni izbiri dimnika za vas in vaše potrebe. Povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi po spletu in s ponudbo vam bomo postregli v najkrajšem možnem času.