Nov dimnik ali njegova sanacija - mi smo pravi naslov za vas

Nov inox dimnikSe pripravljate na gradnjo nove nepremičnine in razmišljate o novem dimniku, ali pa razmišljate le o njegovi obnovi ali prenovi. V vsakem primeru smo pravi naslov za vas. Ponujamo vam gradnjo tako novih dimnikov kot tudi njihovo prenovo. Zavedamo se, da je pri izdelavi novega dimnika zelo pomembna natančna izdelava ter kvaliteten načrt za gradnjo dimnika. Pri gradnji je potrebno biti pozoren na višino ter širino dimnika, na njegov položaj na strehi ter na višino zgradb okrog naše.
Ker je dimnik eden od ključnih elementov ogrevalnega sistema je izjemno pomembno, da je zgrajen po vseh pravilih gradnje novega dimnika. Ko se odločamo za nov dimnik se je potrebno zavedati, da je dimnik izpostavljen ekstremnim toplotnim pogojem, prav tako pa nanj deluje statika. Zraven tega se moramo pred njegovo gradnjo določiti tudi s kakšnim kurivom bomo ogrevali nepremičnino.

Ponujamo vam inox dimnik, ki ne rjavi

Z razvojem peči in kurilnih sistemov, se je razvijala tudi gradnja dimnikov. Inox dimniki zadostijo potrebam vseh sodobnih peči. Dimne cevi inox dimnikov so narejene iz visoko kvalitetne nerjaveče pločevine - inoxa. Lastnost inox dimniških sistemov so velika fleksibilnost, dolga življenjska doba in enostavna montaža. Inox dimniki so odporni na vlago, kisline, temperaturo ter na vremenske pojave. Priporočamo jih pri novogradnjah, v primeru sanacije starih dimnikov in v primeru uporabe nizkotemperaturnih kotlov na kurilno olje ali plin. Inox dimniki so lahko enoslojni, lahko pa se odločite tudi za trislojne dimnike, ki so izolirani.
Izdelava dimnikov pri nas je zelo kvalitetna in natančna. Zraven izdelave novih dimnikov vam ponujamo tudi pozidavo dimnika. Dimnike izdelujemo v bližini Ljubljane, zato smo odlično dostopni, hkrati pa nam naša lokacija omogoča hitro montažo in visoko prilagodljivost stranki.
Pokličite nas ali pa nam pošljite sporočilo po e-pošti in nas povprašajte po nasvetih o gradnji novega dimnika. Z veseljem vam bomo pomagali in vam na vaša vprašanja odgovorili hitro in natančno. Obiščete pa nas lahko tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kakovostih dimnikov, ki jih izdelujemo pri nas!

Preberite več o izdelavi dimnikov v Ljubljani:www.vsi.si/dimont/nerjavni-dimniki

Izdelava inox dimnikov