Ugodna izdelava dimnika


Je vaš dimnik v slabem stanju in ne služi več svojemu namenu? Ste se naveličali iskati ugodne izdelave dimnikov, ker je preprosto vse preveč drago? Naj vas presenetimo! Pri nas lahko naročite ugodno, hitro in kakovostno izdelavo dimnika. Celoten načrt in izdelavo dimnika opravimo mi in vi ste tako lahko brez skrbi. Cena izdelave dimnika je izjemno ugodna. Prepričajte se!


Kvalitetna izdelava inox dimnikov


Včasih se je za navadne peči uporabljalo navadne dimnike, vendar se časi spreminjajo in na plano so prišle novodobne peči. Kaj pa novodobni dimniki? Za to smo poskrbeli mi z Inox dimniki, ki ustrezajo vsem kriterijem sodobnega dimnika. Inox dimniki so odporni na vlago, visoko oziroma nizko temperaturo ter druge neugodne vremenske razmere. So trpežni in dolgo obstojni.

Izdelava dimnikaIzdelava dimnikov


Uporabljamo jih lahko bodisi za sanacije ali pa za izdelavo inox dimnika na novo. Pri sanacijah se inox dimnik vstavi v obstoječo dimniško tuljavo, ki je sicer dotrajana. Če je presek stare dimniške tuljave dovolj velik se inox tuljavo enostavno vstavi, v primeru premajhnega preseka pa tega povečamo in nato vstavimo inox tuljavo. Pri izdelavi novega inox dimnika uporabljamo enoslojne dimniške tuljave kot pri sanaciji, vendar še pred tem dimnik toplotno izoliramo in ga postavimo v ognjevaren jašek, ki je narejen iz betona. Izdelave troslojnih inox dimnikov se poslužujemo pri hišah, ki znotraj nimajo dimnika in ga je za to potrebno zgraditi na novo zunaj hiše. Tak dimnik je izjemno lahek in lahko ga pritrdimo na fasado, kar pa izgleda estetsko in ne moti izgleda fasade. Izdelava dimnikov je tako sodobnejša in hitrejša.

PREVERITE CENE SANACIJE DIMNIKA


Cena izdelave dimnikov


Izdelava inox dimnikov je ugodna in profesionalna, saj izdelavo dimnika v celoti prepustite naši strokovni ekipi. Izdelava dimnikov še nikoli ni bila tako sodobna, sedaj imate priložnost kakovostne, hitre in ugodne izdelave dimnika. Cenik izdelave dimnika je na voljo na naši spletni strani: http://www.dimniki-sanacije-novogradnje.si/Dejavnost.html, prav tako smo dosegljivi za dodatna vprašanja.