Sanacija zidanih dimnikov, ki ji lahko zaupate

Sanacija dimnika pri Dimont d.o.o. ne pozna nobenih ovir, saj opravimo tudi tisto, čemur drugi pravijo nemogoče! V primeru, da se na stenah vašega dimnika nabirajo madeži ali je vaš dimnik dotrajan, smo pravi naslov za vas. Nudimo vam učinkovito sanacijo zidanih dimnikov po ugodni ceni, pred tem pa lahko opravimo tudi brezplačen ogled obstoječega stanja in predlagamo najboljšo rešitev.

Zakaj ob sanaciji dimnika izbrati nas?

  • Sanacija zidanih dimnikovPri svojem delu imamo že 20 let izkušenj, kar zagotavlja strokovno sanacijo dimnika in maksimalno zadovoljstvo naših naročnikov!
  • Uporabljamo najbolj kakovostne materiale in za vas uredimo vso tehnično dokumentacijo.
  • Pri sanaciji zidanega dimnika smo natančni in obzirni do vaše lastnine.
  • Več kot 2000 zadovoljnih strank.
  • Bogate reference, vključno z večjimi stanovanjskimi in industrijskimi objekti (Pošta Slovenije na Tržaški cesti v Ljubljani, Pizzerija in gostilna Julči, izpostava Policije Rudnik, Gostilna Strah v Škofljici in mnogo več).

Poleg tega se podjetje nahaja v Škofljici, v neposredni bližini Ljubljane. Sanacija dimnikov za kondenzacijske kurilne naprave (plastika) in druge naprave poteka na podlagi natančnih načrtov in več desetletij dolgih izkušenj, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Sanacija zidanega dimnika tudi za vaš dom!

Sanacija dimnikov LjubljanaČe tudi vas zanima sanacija dimnika v Ljubljani, ali pa želite v vaš dom vgraditi nov dimnik (ponujamo montažni dimnik, troslojni dimnik, nerjavni dimnik), nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova (info@dimniki-dimont.si) ali telefonske številke (041 211 353). Na voljo smo vam za vse informacije, mnenja in vprašanja o sanaciji zidanega dimnika in drugih storitvah. Obiščete pa nas lahko tudi na sedežu podjetja v Škofljici blizu Ljubljane. Sanacija dimnika pri Dimont d.o.o. bo navdušila tudi vas! Prepričani smo, da lahko skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaš dom ali poslovni prostor ter s tem poskrbimo za vaše maksimalno zadovoljstvo.