Notranji troslojni dimnikIzdelava dimnikov za vse potrebe

Pri gradnji hiše navadno premalo pozornosti namenimo izdelavi rostfrei dimnika. Izdelava dimnikov ni niti približno tako enostavna, kot bi morda pomislili. Preden se odločimo za gradnjo dimnika se je potrebno odločiti s kakšno kurjavo se bomo ogrevali. Izdelava dimnikov se namreč razlikuje glede na vrsto goriva, ki ga bomo uporabljali. Pri izdelavi dimnikov ni pomembno, da so le-ti čim večji, pač pa so njihove mere odvisne od višine dimnika in položaja, ki ga dimnik zavzema na strehi. Pomembno je tudi, kakšne gradnje stojijo okrog naše. Dimnik mora biti zraven vsega naštetega seveda tudi požarno varen in sanitarno neoporečen. Pri izdelavi dimnikov gre torej za procese natančnih projektiranj, izračunov in izjemno natančne gradnje.

Izdelava inox dimnikov in rostfrei dimnikov, ki so visoko odporni

Pri nas se ukvarjamo z izdelavo različnih vrst dimnikov. Zelo popularna je izdelava inox dimnikov. Inox dimniki so izdelani iz nerjaveče pločevine in imajo veliko pozitivnih lastnosti: so zelo fleksibilni, njihova montaža je hitra in dokaj enostavna, zraven tega pa imajo zelo dolgo življenjsko dobo.
Zraven izdelave inox dimnikov, ponujamo tudi izdelavo rostfrei dimnikov, kar prav tako pomeni, da dimnik ne bo rjavel ter bo tako dolgo obstojen.
Izdelujemo tudi šamotne dimnike. Prvenstveno so namenjeni novogradnjam, ki jih segrevamo s trdimi gorivi ali ekstra lahkim kurilnim oljem.

Izdelava inox dimnikovIzdelava dimnikov je kvalitetna in ugodna

Izdelujemo kvalitetne in ugodne dimnike, ki bodo pripomogli k temu, da bo vaš dom topel tudi v najhladnejših mesecih. V primeru vprašanj nas lahko pokličete po telefonski številki ali pa nam pišete po e-pošti. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvaliteti izdelave inox dimnikov in drugih dimnikov ter se posvetujete z našimi strokovnjaki o morebitnih vprašanjih in dvomih, ki se vam pred nakupom dimnika seveda lahko pojavljajo. S pomočjo naših večletnih izkušenj na področju izdelave dimnikov vam bomo pomagali izbrati odličen dimnik za vas in vaš dom. Izdelujemo nerjaveče dimnike z dolgo življenjsko dobo!