Gradnja in sanacija dimnikov

Gradnja dimnikov je zaščitni znak podjetja Dimont d.o.o. že več kot 20 let. Ukvarjamo se z zidanjem dimnikov, sanacijo poškodovanih dimnikov oz. dimniških tuljav, prodajo in montažo kaminskih peči in vložkov, dimnikov za kamin ter z drugimi zaključnimi deli v gradbeništvu.

Gradnja dimnika mora biti prilagojena gorivu in kurilni napravi

Gradnja dimnika podjetja Dimont

Dimnik je sestavni del vsake hiše in ima v njej pomembno vlogo - ogrevanje. Zato je nujno, da se pred gradnjo dimnika odločimo, katero gorivo bomo uporabljali in kakšna bo kurilna naprava v naši hiši. Nepravilna izbira materiala lahko namreč vodi do povečane požarne nevarnosti, uhajanju dimnih plinov in porušitve dimnika. Tega se v našem podjetju zavedamo, zato nudimo brezplačen ogled stanja in primerno rešitev za zidanje najcenejšega dimnika za vašo hišo.

UGODNO ZIDANJE DIMNIKOV

Sanacija dimnika cenejša rešitev kot zidanje novega dimnika

V kolikor dimnik ni preveč poškodovan gradnja novega dimnika ni potrebna, ampak je možna zgolj sanacija že obstoječega. Najbolj preprost način sanacije dimnika je inox dimniška tuljava, ko se v dimnik vstavi cev iz nerjaveče pločevine. Enostavno in veliko bolj poceni kot zidanje novega dimnika. Včasih se pojavi problem, da bi imeli kurilno peč v prostoru, kjer pa ni dimnika. Zidanje dimnika za kamin reši tudi to težavo, saj se lahko postavi v kateremkoli prostoru, je lahek in končnega izgleda.

V kolikor se odločite za gradnjo dimnika nas kontaktirajte in z našim strokovnim znanjem vam bomo uresničili vse vaše želje. Skupaj bomo našli najcenejšo izbiro dimnika za vašo hišo, da boste lahko sproščeno in brez težav uživali v prijetnem in toplem domu, Gradnja dimnikov je naše poslanstvo že 20 let in prizadevamo si, da naše stranke dobijo dimnik, ki popolno zaključuje dom. Veseli bomo, če bomo pomagali tudi vam.

Obzidava dimnika za kamin

Več na: Dimont d.o.o.