Inox dimniki so odlična alternativa

Inox dimniki so pametna izbira za nov dimnik. Izdelava dimnikov je mogoča na različne načine in z različnimi materiali, a inox dimniki imajo toliko odličnih prednosti, da se za inox dimnike odloča vse več investitorjev. Inox cevi za dimnike ne rjavijo, zato so lahko inox dimniki zunanji ali pa notranji. Troslojnega inox dimnika ni potrebno dodatno izolirati, ker je v njem toplotna izolacija že vgrajena. Seveda pa je tudi cena inox dimnikov zelo ugodna.

cevi za inox dimnike


Inox dimniki imajo številne prednosti

Inox dimniki so izredno lahki, zato ne potrebujejo temelja. Inox cevi za dimnike je mogoče zlahka vgraditi tudi v višjih etažah, medtem ko je težje izvedbe dimnikov zaradi teže treba začeti graditi v pritličju ali kleti. Ker ne rjavijo, so lahko inox dimniki zunanji brez kakršnekoli dodatne zaščite, saj brez težav kljubujejo spremembam temperature, padavinam in drugim vremenskim nevšečnostim. Številne investitorje pa seveda privlači ugodna cena inox dimnikov.

cena zunanjih inox dimnikov


Cena inox dimnikov je vsestransko ugodna

Cena inox dimnikov je v primerjavi z alternativami ugodna. Poleg tega pa je tudi cena vgradnje inox dimnikov ugodnejša. Tu ne gre le za nizko težo, zaradi katere je z inox dimniki zelo enostavno ravnati in jih vzdigniti. Gre tudi zato, da je način sestavljanja cevi zelo enostaven. Poleg tega pa je troslojni inox dimnik tako zelo ugoden tudi zato, ker ne potrebuje dodatne toplotne izolacije. Ta je namreč v dimniku že industrijsko vgrajena, zaradi česar je poskrbljeno, da dimnik ne bo kondenziral. Zaradi tako številnih vsestranskih prednosti je ta izvedba dimnika primerna za tiste, ki bi radi za najmanj denarja dobili najvišjo možno kvaliteto.

ALI JE POTREBNO VAŠ INOX DIMNIK SANIRATI?