Stružnice za kovino

Stružnice sodijo med najstarejše obdelovalne stroje, ki se uporabljajo za struženje. Srečujemo jih na različnih področjih, zlasti na področju strojništva in lesarstva, uporabljajo pa se tako v manjših vzdrževalnih delavnicah, kot tudi povsod tam, kjer so za nemoteno opravljanje dela potrebni vsestranski obdelovalni stroji.

Najpogostejše so univerzalne CNC stružnice, ki uporabniku omogočajo vzdolžno in prečno struženje, na trgu pa so na voljo še čelne, karuselne in revolverske, iz katerih so se prav tako razvile nove podvrste. Stružnice za kovino so najpogosteje uporabljen obdelovalni stroj za kovine, ki nam omogoča obdelavo obdelovancev valjaste oblike. Pri tem so lahko uporabljeni materiali različnih velikosti. Ker je delo s stružnicami dokaj enostavno, so v številnih delavnicah nepogrešljive, marsikateri mojster pa si dela brez njih praktično ne more niti predstavljati. Želena storitev je opravljena hitro, izredno natančno in kvalitetno. Ker si s primerno izbrano stružnico precej skrajšamo čas izdelave želenega izdelka, je še posebej pomembno, da si pri nakupu vzamemo dovolj časa za razmislek in izberemo premišljeno.

Stružnice za kovinoNakup CNC stružnice

Zakaj izbrati rabljeno stružnico?

Kadar iščemo najustreznejšo rešitev za domačo uporabo, pridejo v poštev rabljene stružnice, nasprotno pa pri obširnem delu v proizvodnji raje izbiramo nove obdelovalne stroje. Če si tudi vi ne morete predstavljati svoje domače delavnice brez dobre stružnice, ki vam bo pomagala skrajšati čas dela in doseči boljše rezultate pri delu, potem si morate ogledati ponudbo rabljenih CNC stružnic v podjetju CNC tehnika. Poleg rabljenih stružnic za kovino boste v naši ponudbi našli tudi nove obdelovalne stroje. Visoka zmogljivost in kvaliteta ter cena strojev JESCO so glavni dejavniki za uspešno prodajo po celem svetu. Podjetje ima  preko 30 let izkušen v izdelavi stružnic in z vsakoletnim tehnološkim napredovanjem. Prodajni program Jesco obsega CNC stružnice serije LIONET, ciklične stružnice serije JAGUAR in klasične stružnice serije PRINCE, TRAINER itd. Če potrebujete dodatne informacije ali nasvet, nas lahko kontaktirate.