Pošlji povpraševanje

CNC stružnice - prihranite pri nakupu rabljenih

CNC stružnice so obdelovalni stroji, brez katerih si marsikdo danes svojega dela ne more niti predstavljati. Delo namreč ne bi bilo opravljeno na tako preprost, kvaliteten in natančen način. Vas zanima, zakaj se nakup takšnega stroja splača? Preprosto zato, ker si z njihovo uporabo bistveno skrajšamo čas izdelave najrazličnejših izdelkov in nenazadnje zmanjšamo še stroške proizvodnje izdelkov. Za domačo uporabo se pogosto odločimo za nakup rabljenih stružnic, če pa si želimo učinkovitega pripomočka, ki nam bo olajšal delo v proizvodnji, pa je bolj smiselno izbrati med novimi. Tako bomo dosegli večjo produktivnost proizvodnje, izvajali pa bomo več delovnih programov istočasno. Svojo imate možnost izbrati iz ponudbe podjetja CNC TEHNIKA - ene izmed največjih ponudb na trgu.

Rabljena CNC stružnica


Stružnice so idealna izbira pri obdelavi kovin


Vsakdo, ki je že kdaj obdeloval kovine, se zaveda, kako preprostejši je v resnici postopek, če uporabimo primeren CNC stroj. Pri nas vam nudimo možnost izbire med horizontalnimi in cikličnimi, na voljo pa so vam tudi deli stružnice CNC. Svetujemo vam, da preverite našo ponudbo, ki poleg velike možnosti izbire prinaša še ugodne cene strojev. V ponudbi se nahajajo tudi visoko kvaliteteni stroji za žično erozijo.

CNC stružnica


Kje se tovrstni stroji danes najpogosteje pojavljajo?


Najdemo jih praktično povsod, a brez CNC stružnice ne gre v strojništvu in lesarstvu, kar pomeni, da so obvezna oprema vsake delavnice, pogosto pa jih najdemo v domačih delavnicah (te so zaradi ugodnejše ponudbe mnogokrat rabljene). Ker so vsi gibi računalniško vodeni, lahko izdelujemo kompleksne obrise z večjo količino obdelovancev, pri čemer je potrebno omeniti, da kakovost zaradi tega ne trpi. V kolikor boste pri izbiri rabljene CNC stružnice potrebovali kakšen nasvet, se s vprašanji obrnite na naše strokovnjake z bogatimi izkušnjami, na spletni strani pa se seznanite z našimi referencami.

POTROŠNI MATERIAL IN REZERVNI DELI ZA STRUŽNICE