Žična erozija - preverite ugodno ceno preprostega postopka

Žična erozija je poseben postopek obdelave kovin, ki ga zaradi svojega načina delovanja uporabimo takrat, kadar uporaba drugih postopkov izdelave zaradi visoke trdote obdelovanca ni mogoča. Gre torej za obdelavo elektroprevodnih materialov z žico, debelo med 0.1 in 0.3 mm, vpeto med dvema vodiloma, med katerima se nahaja mesto za obdelovanec. Pri potopni žični eroziji elektroda v obdelovanec erodira svojo obliko, njeni značilnosti pa sta tudi zelo visoka natančnost in toleranca. Ena izmed prednosti postopka pa je tudi ugodna cena strojev, ki jih potrebujemo za izvedbo samega procesa.

Žična erozija po ugodni ceni

Kje lahko najdem naprave z ugodno ceno?

Žična erozija je zelo pogosto uporabljen postopek pri obdelavi kovin in tega se zavedamo v podjetju CNC TEHNIKA. Če se boste lotili trših materialov in ste pravkar na lovu za ugodno ceno, potem si oglejte stroje za žično erozijo iz naše ponudbe, ki slovijo po kompaktni izvedbi, uporabniku pa omogočajo preprost način krmiljenja. Za hiter kontakt nas lahko pokličete ali nam pošljete e-pošto.

KONTAK ZA NAROČILO ODLIČNEGA STROJA ZA ŽIČNO EROZIJO


Katere so še ostale prednosti postopka žične erozije?

Med prednosti žične erozije sodijo visoka natančnost, možnost obdelave materialov visoke trdote (tudi večine elektroprevodnh materialov), postopek pa je primeren za obdelavo prototipov, matric, orodij in kalibrov. Če boste potrebovali pomoč pri izbiri, se lahko zanesete na naše strokovnjake, ki vas bodo seznanili s prednostmi uporabe posameznega aparata, prav tako pa vam bodo podali informacije o ceni žične erozije. Zaupajte strokovnjakom iz podjetja CNC TEHNIKA.

Žična erozija delovanje

Zakaj bi zaupali prav nam?

Preprosto zato, ker vam na področju žične erozije nudimo resnično najboljše rešitve. Naprave iz naše ponudbe vam bodo precej olajšale delo, zato boste v naši ponudbi zagotovo našli pravo zase. Nudimo vam najbolj optimalne rešitve za vašo orodjarno.