Pošlji povpraševanje

Obdelovalni stroji kakovostno obdelajo kovine

Obdelovalni stroji so naprave, ki se ukvarjajo z obdelovanjem različnih vrst materialov, v podjetju CNC tech pa so se specializirali za obdelovanje kovin in posledično vzdrževanje obdelovalnih strojev za kovino, s katerimi imajo dolgoletno tradicijo, saj se ukvarjajo tako s prodajo kot tudi servisiranjem.

V preteklosti se je kovino obdelovalo ročno ali z enostavnimi stružnicami, z razvojem tehnologije pa so se na našem trgu pojavili high speed obdelovalni stroji, ki delo opravijo veliko bolj kakovostno, predvsem pa veliko hitreje, kar pripomore k optimizaciji delovnih procesov in boljši konkurenčnosti podjetja.

Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato poleg kakovostnih HSC obdelovalnih centrov, ki natančno opravijo delo, nudimo strankam ugodno razmerje med kakovostjo in ceno, tako da si lahko storitve privošči vsak, od tistih, ki potrebujejo storitve za manjša podjetja, kot tudi za večja podjetja z večjimi naročili. Prepričani smo, da boste z obdelovalnimi stroji in storitvami servisa navdušeni.CNC obdelovalni centri in servis

HSC obdelovalni centri za kovino

Natančna in hitra storitev

Obdelovalni stroji so izjemno uporabne naprave v vsakem podjetju, ki se ukvarjajo z obdelavo kovin, saj zagotavljajo kakovost obdelave in možnost izdelave tako posameznih izdelkov, kot tudi večjih serij. Včasih so bile za obdelovanje kovin na voljo le stružnice, ki so delale vsak izdelek posebej, s tem pa je bilo skoraj nemogoče zagotoviti več enakih izdelkov, s pojavom CNC obdelovalnih centrov, ki so računalniško vodeni, pa se je to spremenilo, saj lahko na računalniku napišemo program, ki ima nešteto enakih ponovitev, s tem pa se je povečala optimizacija posameznih podjetij, saj se porabi veliko manj časa. V podjetju zagotavljajo prodajo kakovostnih obdelovalnih strojev, od novih do rabljenih, odvisno od vaših želja in potreb, nudijo pa le kakovostne obdelovalne stroje priznanih znamk, ki bodo zagotovila kakovostno delovanje in dolgo življenjsko dobo, tudi s pomočjo njihovih strokovnih servisov.

Usposobljeni strokovnjaki

Podjetje CNC tech ima bogato tradicijo prodaje in servisiranja kakovostnih obdelovalnih strojev za različne storitve obdelave kovin, naši stroji pa so računalniško vodeni, kar pomeni, da zagotavljajo hitre in natančne rezultate s pomočjo vnaprej napisanih programov. Ne glede na to, da gre za računalniško vodene stroje, je pomembno, da z njimi upravljajo in pišejo programe usposobljeni strokovnjaki na tem področju, zato je nujno, da imate z delom na obdelovalnem stroju za kovine določene izkušnje pred nakupom. V našem prodajnem programu lahko izbirate med različnimi novimi in rabljenimi CNC stroji za področja izdelave rezilnih orodij, orodij za preoblikovanje pločevine, orodij za brizganje plastike ter tlačno litje in proizvodnjo strojnih delov. S kakovostnimi HSC obdelovalnimi centri boste dosegli kakovost in natančnost, ki ste si jo vedno želeli in verjamemo, da boste našli tiste obdelovalne stroje, ki jih potrebujete v vašem podjetju ali celo za domačo uporabo.

Novi in rabljeni stroji

V podjetju CNC tech se ukvarjajo s trženjem in vzdrževanjem obdelovalnih strojev v Sloveniji in tudi na Hrvaškem ter Bosni in Hercegovini in ponosni smo na dejstvo, da naše stranke prepoznavajo kakovost naših obdelovalnih strojev za kovino, ki zagotavljajo hitrost, natančnost in dolgo življenjsko dobo. Vsako podjetje, ki se ukvarja s kovinami in potrebuje določeno obdelavo kovin se mora pri svojem delovanju zanesti na obdelovalne stroje za kovino, zato je pomembno, da izberete kakovostnega, ki vas ne bo pustil na cedilu. V CNC tech zagotavljajo nove in rabljene obdelovalne stroje za kovino po ugodni ceni, obenem pa vam nudimo svetovanje pri nakupu in zanesljive dobavitelje. Za vse obdelovalne centre v nudijo tudi odziven servis, kvalitetno strokovno in tehnično podporo, obenem pa imajo dolgoletne izkušnje, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma mirni. V kolikor imate glede high speed obdelovalnih strojev kakršnokoli vprašanje jih kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.