CNC stroji za obdelavo kovin: novi in rabljeni, možnost servisa

CNC stroji so moderna, fleksibilna mašina za obdelavo kovin. So računalniško vodeni, zelo natančni in primerni tudi za zelo zahtevne izdelke. Zmanjšajo proizvodnje stroške in omogočajo veliko bolj kakovostne produkte. V podjetju CNC Tech d.o.o. smo specializirani za strokovno svetovanje, prodajo novih in rabljenih CNC strojev, pa tudi za kakovosten servis CNC strojev. Pri nas boste našli ves potreben potrošni material, ostalo opremo in obrabne dele za industrijo obdelovanja kovin. Imamo prek 20 let bogatih izkušenj s tega področja, zato bomo najboljši naslov za vaše povpraševanje.

Novi cnc stroj

Prodaja CNC strojev za orodjarstvo priznanih proizvajalcev

Smo dobavitelji različnih uveljavljenih proizvajalcev CNC strojev za področje izdelave orodij in tudi v kovinsko-predelovalni industriji. V naši ponudbi boste našli CNC stroje za obdelavo kovin FINTECH, SPM, JESSEY, EXERON in CASTEK. S širokim spektrom ponudbe poskrbimo za najsodobnejše stroje za žično in potopno erozijo, prebijalno erozijo, ciklično in klasično struženje, HSC obdelovalne centre in še. Za CNC stroje prodaja vključuje tudi najnovejšo tehnologijo, ki jo potrebujete za svojo dejavnost, tako da se le obrnite na nas s svojimi potrebami. Zagotavljamo preverjeno odlične CNC stroje, seveda pa podpora ne bi bila popolna brez našega servisa.

Več o cnc strojih za obdelavo kovin

Odziven servis CNC strojev

Tudi servis CNC strojev je naša dejavnost že od vsega začetka. Zavedamo se, da uporabniki tako specifičnih strojev potrebujejo zanesljiv, hiter in profesionalen servis. Zato smo tu, da vam vse to omogočimo. Za orodjarje smo še kako zaželen partner, saj se brez težav spopademo tudi z najtežjimi izzivi in zagotavljamo originalne nadomestne dele. Na nas se lahko obrnete z različnimi vprašanji, dilemami in težavami. Kot strokovnjaki za CNC stroje lahko zagotavljamo vrhunsko pomoč in svetovanje, zavedamo se tudi, da z vsako minuto, ko delo stoji, izgubljate denar, zato se trudimo biti izredno odzivni in servis CNC strojev zagotoviti v najkrajšem možnem času. Vzdržujemo CNC stroje za obdelavo kovin po vsej Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini.

Hitri servis cnc stroja

Vas zanima rabljen CNC stroj?

Da bi si zmanjšali stroške pri nakupu, se lahko odločite za rabljen CNC stroj, ki še vedno dobro deluje in je popolnoma uporaben. Na naši spletni strain boste našli ponudbo raznolikih rabljenih CNC strojev, na primer za žično erozijo ali še vedno dobro delujoče potopno erozijske stroje. Ogledate si lahko realne fotografije, opise in vse potrebne informacije (leto izdelave, tehnični podatki ...). Preden rabljen CNC stroj kupite, si ga je možno ogledati v obratovanju na lokaciji, kjer se trenutno nahaja. Lahko se zanesete na nas, da bo za rabljen CNC stroj prodaja poštena, saj se sami prepričamo o stanju strojev, ki jih prodajamo. Za vse dodatne želje nas lahko vedno pokličete in z veseljem vam pomagamo pri pridobitvi bodisi novega bodisi rabljenega CNC stroja, ki bo najbolj optimalen za vas.

Več o prodaji cnc strojev

Oprema, potrošni material in obrabni deli

CNC stroji za obdelovanje kovin potrebujejo redno vzdrževanje, seveda pa za delovanje tudi raznolik potrošni material in opremo. Za vas imamo EDM žico, različna čistila proti koroziji, medeninaste ali bakrene prebijalne cevke, deionizacijsko smolo, vpenjala standardnih dimenzij ... Za EDM stroje različnih znamk so na voljo nadomestni deli: ležaji, elektrode, vodne šobe, filtri ...

Smo majhno podjetje z veliko znanja. Naše prednosti so kvalitetna strokovna in tehnična podpora, pa tudi zanesljiva dobava ter delovanje na širokem lokalnem področju. Ko iščete zanesljivega dobavitelja, na katerega se res lahko zanesete, je CNC Tech d.o.o. vedno pravi partner. Delamo odgovorno in prijazno, zato nam zaupajo številne stranke iz različnih področij. Poiščite svoj novi CNC stroj ali servis CNC stroja pri nas tudi vi.