Servis CNC in drugih obdelovalnih strojev - popravila in obnova

Servis CNC strojev ni potreben le v primeru okvare, temveč je ključnega pomena za povečanje produktivnosti in natančnosti. Strinjamo se, da so stroški nakupa zelo visoki, zato se mnogi raje odločijo za rabljene naprave, kot so obnovljene stružnice. Na področju vzdrževanja imamo že 20-letne izkušnje, ki nam danes pridejo prav tudi pri izvedbi servisa obdelovalnih strojev. Pri nas boste našli vse potrošne materiale in obrabne dele za žičnoerozijske stroje kot so filtri, erodirna žica, deionizacijska smola, vodila žice, kontaktni plini, vodne šobe, ležaji, elektrode in vodila za prebijalne naprave, vpenjala, ter ostale potrebščine za erodiranje.

Servis CNC strojev za kovino

Obdelovalni CNC stroji, ki so zares vredni nakupa

Servis bo poskrbel za dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da vam bo naprava še vrsto let pomagala pri proizvodnji. Pri nas vam nudimo tudi možnost popolne obnove stružnice - retrofit pomeni, da se zamenjajo vse dotrajane komponente, kadar njihovo popravilo ni več smiselno, zato gre v nekaterih primerih za najboljšo rešitev. Če izvedba servisa za vaš CNC obdelovalni stroj ne bo mogoča, se lahko odločite za retrofit, o katerem vam bodo več informacij podali izkušeni strokovnjaki iz našega kolektiva.

Obnova strojev za kovino

Kaj pa je prednost postopka, imenovanega retrofit?

Kadar je tehnologija zastarela, pomeni, da so elektronske komponente in obrabni deli iztrošeni, prihaja do vse večjega števila okvar in zastojev. Servis strojev ni rentabilen, a to še ne pomeni, da moramo CNC stroj zavreči - in prav to je velika prednost retrofita. Pri nas bomo vedno poiskali rešitev, tudi takrat, ko boste vi nad napravo že zdavnaj obupali. Ena izmed obstoječih možnosti je obnova obdelovalnih strojev, o kateri se lahko z našimi strokovnjaki posvetujete še danes. Ne spreglejte tudi naše ostale ponudbe izdelkov in storitev.

OBNOVLJENE STRUŽNICE IN OBDELOVALNI STROJI ZA KOVINO