CNC stroji - izkoristite servis vaše naprave še danes


CNC stroji nam ne omogočajo le prihranka časa, temveč nam omogočajo še prihranek s finančnega vidika - vendar le, če redno skrbimo za njihovo vzdrževanje. Poznamo obdelovalne stroje za kovino in za les, oboji pa so računalniško vodeni, zato jih lahko kadar koli prilagajamo. Pri nas so vam na voljo najsodobnejši modeli strojev priznanih proizvajalcev z visoko produktivnostjo, ki bodo olajšali še tako zahtevno delo. Dela brez njih si v delavnici danes ne znamo več predstavljati, ker bi bilo le-to precej zamudno, enako pa velja za proizvodnjo, v kateri bi zapravili ogromno finančnih stroškov in časa, če ne bi imeli CNC naprave. Prve so se pojavile že med letoma 1940 in 1950 v Združenih državah Amerike, danes pa so razširjene po vsem svetu.

CNC stroj za kovino


Zakaj je potreben servis?


Če imate težave z delovanjem vašega stroja, potem ta morda zahteva servis CNC stroja, s katerim povečamo produktivnost in natančnost obdelave. Tudi v našem podjetju se zavedamo, da so lahko stroški nakupa tako popolne naprave, kot je CNC stroj, dokaj visoki, zato smo poskrbeli tudi za ponudbo retrofita - popolne obnove stare naprave z namenom, da bi preprečili nadaljnje okvare in zastoje, zaradi katerih si na glavo nakopamo še dodatne stroške. Rabljeni CNC stroji za kovino so cenovno ugodnejši, zato je največja prednost nakupa občutno sprejemljivejša cena.

Rabljeni CNC stroji


Kaj pa, če pred nakupom potrebujem strokovni nasvet?


V tem primeru vam lahko garantiramo, da se nahajate na pravem mestu. Strokovnjaki iz našega kolektiva vam bodo z velikim veseljem svetovali o izbiri pravega CNC stroja z avtomatiziranim delovanjem, z uporabo katerega boste zadovoljni še vrsto let po opravljenem nakupu. Poenostavite si delo v vaši delavnici ali v proizvodnji. Naj si gre za krivljenje pločevina ali žično erozijo kovin.

CNC OBDELOVALNI STROJI ZA KOVINO