Samonosilne stopnice sodobnega izgleda za moderen in topel dom

Samonosilne stopnice so moderne stopnice za prijeten dom

Samonosilne stopnice, kot notranje stopnice dajejo vašemu domu sodoben izgled. Samonosilne stopnice so primerne za vse vrste hiš, saj se nosilne konstrukcije in ograje za stopnice z lahkoto prilagodijo tako, da so samonosilne stopnice primerne za vsako hišo. Moderne stopnice izdelane iz lesa, ki jih izdelujemo v podjetju B - F stopnice d.o.o. bodo s svežino in modernim videzom polepšale vaš dom. Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri konstrukcij in ograj za samonosilna stopnišča, tako da se bodo vaše lesene stopnice lepo vključile v celoten ambient vašega doma.

Samonosilne stopnice ne zavzamejo veliko prostora v vašem domu

Samonosilne stopnice je s pomočjo nosilne konstrukcije mogoče postaviti v različnih izvedbah. Moderne stopnice so danes postavljene v zavito obliko, ki spominja na spiralo. S pomočjo take izvedbe dosežemo, da notranje stopnice ne zavzamejo veliko prostora. Samonosilne stopnice je seveda mogoče namestiti tudi v klasični ravni izvedbi. Lesene stopnice iz našega podjetja, se v zavito postavitev lahko montirajo s pomočjo kovinskih nosilcev. Nosilce namestimo v stranske stene ali strop, nato pa na njih namestimo lesena stopnišča.

Samonosilne stopnice so lahke za vzdrževanje in čiščenje

Samonosilne stopnice so zaradi svoje oblike enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Lesene stopnice so obdelane z različnimi postopki, s katerimi se zaščiti zunanja površina. Zaradi ravnih linij, v katerih so izdelane lesene stopnice, se le te z lahkoto čistijo. Samonosilne stopnice prav tako nimajo težko dostopnih kotov, ki bi jih bilo težko očistiti. Samonosilne stopnice so nameščene na konstrukcije, ki poskrbijo, da se posamezne stopnice ne dotikajo med seboj. V primeru, da je potrebno lesene samonosilne stopnice zbrusiti in ponovno premazati, se to lahko izvede brez večjih težav.

Lesene stopnice za prijetno bivanje in pristen stik z naravo

Lesene stopnice omogočajo prijetno bivanje, saj omogočajo pristen stik z naravo. Notranje stopnice iz lesa so tako prijetne, da boste z veseljem po njih hodili bosi, saj nam dajejo občutek topline. Moderne stopnice, ki jih izdelujemo v našem podjetju so izdelane iz domačega ali eksotičnega lesa, tako, da se pri nas za vsak dom najdejo primerne notranje stopnice. Lesene stopnice so lahko uporabne tudi za zunanje stopnice. Moderne stopnice iz lesa se za zunanjo uporabo največkrat uporabljajo na pokritih površinah, kot so na primer pokrite moderne terase. Samonosilne stopnice na terasah lepo povežejo teraso z bivalnimi prostori ali vrtom.

B-F stopnice | Samonosilne stopnice: lesene stopnice so moderne stopnice - povezave do naše spletne strani: