Lesene stopnice in ograje za stopnice različnih oblik in barv

Izdelava lesenih stopnic iz masivnega lesa, izbranega po vaši želji

Lesene stopnice in ograje za stopnice, ki jih izdelujemo v podjetju B - F stopnice d.o.o. so izdelane iz masivnega lesa. Za izdelavo stopnic in ograj uporabljamo različne vrste lesa, tako domači les, kot eksotični les. Izdelava lesenih stopnic za nas pomeni izziv, saj stopnice danes poleg svoje osnovne funkcije, predstavljajo tudi dekorativni element v hiši ali stanovanju. Uporaba različnih vrst lesa omogoča, da lahko za vsak ambient najdemo ustrezne lesene stopnice in ograje za stopnice.

Lesena stopnišča in lesena ograja, ki se ujemajo z ostalo opremo v stanovanju poskrbijo, da celotno stanovanje deluje kot zaključena celota, ki nudi prijetno bivanje.

Ograje za stopnice različnih oblik za vsak dom ali poslovni objekt

Ograje za stopnice so pomemben del stopnišča. V podjetju B - P stopnice d.o.o. vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri tipa in videza stopnišča ter ograje za stopnice za vaš dom ali poslovni objekt.

Ker se v našem podjetju zavedamo, da je udobje bivanja v današnjem času zelo pomembno, izdelujemo za vas lesene ograje za stopnice različnih oblik in dimenzij. Ograje za stopnice, ki jih izdelamo pri nas, prav tako kot lesene stopnice na koncu obdelamo s posebnimi postopki, kjer jim dodamo naravne barvne nianse ali jih obdelamo z olji. Lesena ograja, ki se bo lepo ujemala z vašim stopniščem bo privabila poglede in občudovanje vaših obiskovalcev.

Lesene stopnice poskrbijo za toplino v vašem prostoru

Lesene stopnice dajejo domu posebno toplino, ki je posledica uporabe naravnih materialov. Lesena stopnišča so uporabljali že v preteklosti, ko so s pridom izkoriščali les za gradbeni material. Izdelava lesenih stopnic se je od takrat močno spremenila, vendar osnovna funkcija stopnic ostaja nespremenjena.

Notranje stopnice niso izpostavljene vremenskim vplivom, zato je možnost oblikovanja stopnic za notranjo uporabo skorajda neomejena. Lesena stopnišča imajo pred stopnišči iz ostalih materialov kar nekaj prednosti. Izdelava lesenih stopnic je do okolja prijazna, poleg tega so lesene stopnice v primerjavi z drugimi stopnicami, kot so na primer stopnice iz marmorja, cenovno precej ugodne.

Lesene stopnice in lesena ograja se morajo med seboj ujemati

Lesene stopnice in lesena ograja se morajo med seboj ujemati, tako barvno, kot po obliki. To lahko dosežemo s tem, da je les za stopnice, ki ga uporabimo za lesene stopnice in ograjo za stopnice enake vrste, da ne pride do barvnih odstopanj.

Priporočljivo je, da se izdelava lesenih stopnic načrtuje istočasno z izdelavo lesene ograje za stopnice. Na ta način bomo poskrbeli da se bo lesena ograja popolnoma ujemala s stopnicami, saj bi kasneje lahko prišlo do barvnih odstopanj v lesu. Lesena stopnišča je mogoče montirati tudi na zelo praktične inox ograje.

B-F stopnice | Lesene stopnice in izdelava ograje za stopnice - povezave do naše spletne strani: