Lesene stopnice in inox ograje za moderen in prijeten dom

Lesene stopnice in inox ograje za moderno podobo stopnišč

Lesene stopnice in inox ograje se lahko uporabljajo kot zunanje stopnice in ograje ali kot notranje stopnice in ograje. Lesene stopnice in inox ograje predstavljajo sodobno izdelavo stopnic in ograj iz odpornih in kvalitetnih materialov, kot je nerjaveče jeklo.

Lesene stopnice in inox ograje vam zagotavljajo moderen izgled vašega doma ali poslovnega objekta. Izdelava stopnic kombinacije inox-les je mogoča v tudi kombinaciji z drugimi materiali, kot je na primer steklo.

Lesene stopnice in inox ograje za vsak dom ali prostor

Lesene stopnice in inox ograje so primerne za vsak dom ali poslovni objekt. Stopnice in ograje za stopnice iz inoxa se lahko montirajo tako v novogradnje, kot v starejše objekte. Inox ograje za stopnice se lepo ujamejo s lesenimi stopnicami, saj lesene stopnice poskrbijo za prijetno toplino v domu. Notranje stopnice iz inox konstrukcije bodo v kombinaciji z lesom še posebej lepe, ker se bodo z lahkoto ujele z ostalim pohištvom v prostoru. Izdelava stopnic inox-les je zelo primerna pri adaptacijah starejših objektov, kjer se inox-lesene stopnice in inox ograje lahko uporabijo kot zunanje stopnice ali kot notranje stopnice, v kombinaciji z drugimi materiali ali brez njih.

Inox-lesene stopnice in inox ograje imajo dolgo življenjsko dobo

Izdelava stopnic in inox ograj za stopnice je visoke kvalitete, kar omogoča dolgo življenjsko dobo, brez večjih vzdrževalnih del in visoko odpornost na mehanske poškodbe. Stopnice inox-les in ograje za stopnice inox so odporne na različne vremenske razmere in vlago, zato se brez težav lahko uporabljajo za zunanje stopnice.

Inox-lesene stopnice in inox ograje se z lahkoto čistijo, saj so narejene iz gladkih površin, ki ne potrebujejo zahtevnega čiščenja. Zato so inox-lesene stopnice in inox ograje primerne za uporabnike, ki čiščenju svojega doma ne želijo posvetiti veliko časa.

Inox-lesene stopnice in inox ograje se z lahkoto prilagodijo vsaki obliki

Inox-lesene stopnice in inox ograje so preproste za montažo in se z lahkoto prilagodijo različnim oblikam stopnišč. Zaradi lahkih materialov, iz katerih so izdelane inox-lesene stopnice in inox ograje, je sama izdelava stopnic in ograj inox zelo preprosta, kar omogoča izvedbo različnih oblik stopnišč po vaših željah.

Kot notranje stopnice ali zunanje stopnice se inox-lesene stopnice lahko uporabijo tudi kot samonosilne stopnice. Take stopnice v prostoru zavzamejo zelo malo prostora in so primerne tudi za montažo v gospodarska poslopja ali proizvodne hale.

B-F stopnice | Inox-lesene stopnice in inox ograje: izdelava stopnic - povezave do naše spletne strani: