Kovinske stopnice in lesene stopnice so modna in funkcionalna kombinacija

Kovinsko-lesene stopnice podjetja B-F stopnice so najboljše stopnice za vaš dom. Stopnišča lahko popestrimo z različnimi barvami in oblikami stopnic, kovinsko-lesene stopnice pa so odlične tako za zunanje kot notranje prostore.

Leseno-kovinske stopnice za poživitev vašega doma

Lesene stopnice so najpogostejša izbira v naših domovih. Lesene stopnice lahko poživimo z različnmi materiali kot sta npr. kovina in steklo. Če tradicionalne lesene stopnice kombiniramo s kovino ali steklom, bodo stopnice dobile pridih modernosti. Lesena stopnišča so kakovostna, lahko so izdelana iz različnih vrst lesa, zaradi česar se bodo lepo skladala z vašim ostalim pohištvom. Lesene stopnice so tudi izjemno vzdržljive, kajti če jih pravilno negujemo nam bodo stopnice koristile tudi več let.

Lesena stopnišča vam lahko položimo tudi na betonsko ali kovinsko konstrukcijo, lesene stopnice pa so lahko izdelane tudi iz masivnega lesa in eksotičnega lesa. Kovinsko-lesene stopnice bodo zaradi kombinacije dveh materialov še veliko bolj zanimive in obenem bolj vzdržljive.

Kovinsko-lesene stopnice so lahko notranje ali zunanje

Kovinske stopnice v kombinaciji z lesom so modne in praktične, poleg tega pa je kovina zelo vzdržljiva. Stopnišča so lahko različnih oblik, takšne leseno-kovinske stopnice pa se bodo vedno prilegale, saj jih natančno izmerimo in vgradimo. Izdelava stopnišča je prepuščena nam, naši strokovnjaki pa vam bodo tudi ustrezno svetovali.

Zunanje kovinske stopnice v kombinaciji z lesom so prav tako zelo vzdržljive in primerne za vse vremenske razmere. Kovinske stopnice so na voljo v več barvah, poživite pa jih lahko še z različnimi barvami lesa. Zunanje kovinsko-lesene stopnice in notranje stopnice ni težko vzdrževati, obenem pa bodo lahko spremljale tudi več generacij.

Leseno-kovinske stopnice so zelo elegantne in uporabne

Stopnišča so lahko tudi kombinirana, saj vam lahko naredimo lesene stopnice na kovinsko konstrukcijo ali lesene stopnice s kovinsko ograjo. V stanovanju lahko imate tudi viseče kovinske stopnice in prav tako tudi lesene stopnice, ki se lepo skladne med seboj. Zunanje kovinske stopnice bodo popestrile vašo hišo in vam olajšale dostop do hiše. Izdelava stopnic je prepuščena nam, pridemo, vzamemo mere in lesene stopnice - kovinske stopnice vam vgradimo, brez večjega napora in težav. S pravilno nego vam bodo stopnišča podjetja B-F stopnice zdržala mnogo let. Kovinske stopnice tudi po več letih ne spremenijo oblike in barve, kajti kovina je zelo vzdržljiv material, ki je lahko izpostavljen močnim sončnim žarkom in tudi dežju, prav tako pa tudi lesene stopnice zelo dolgo obdržijo enako obliko.

B-F stopnice | Kovinske stopnice in lesene stopnice združene v moderno kombinacijo - povezave do naše spletne strani: