Lesene stopnice in INOX stopnice se uporabljajo kot notranje ali zunanje stopnice

Inox-lesene stopnice so lahko notranje stopnice ali zunanje stopnice

Inox-lesene stopnice se lahko uporabljajo kot notranje stopnice ali kot zunanje stopnice. Zaradi narave materiala, iz katerega so izdelane inox-lesene stopnice, je spekter uporabe inox stopnic v kombinaciji z lesom zelo širok. Inox-lesene stopnice se lahko uporabljajo v notranjih ali zunanjih prostorih:

  • inox-lesene stopnice so primerne za bivalne prostore,
  • inox-lesene stopnice so primerne tudi za terase,
  • inox-lesene stopnice pa pridejo do izraza tudi v poslovnih objektih.

Ne glede na to, v kakšen namen boste uporabili inox-lesene stopnice, vam bodo te stopnice zagotovo poživile prostor, saj so inox-lesene stopnice zelo praktične in estetske.

Inox-lesene stopnice kot notranje stopnice za lep dom

Inox-lesene stopnice se čedalje bolj uporabljajo kot notranje stopnice, predvsem zaradi praktične uporabe. Inox-lesene stopnice so moderne stopnice, ki se zlahka prilagodijo vsakemu prostoru. Kot notranje stopnice se inox-lesene stopnice v objektih lahko uporabljajo v klasičnih izvedbah, kjer potekajo stopnice v višje nadstropje iz predsobe ali v modernih novogradnjah, kjer potekajo stopnice v višje nadstropje iz povezanega in odprtega bivalnega prostora. V takih objektih so inox-lesene stopnice še posebej dobrodošle, saj zavzamejo malo prostora, s čimer pridobimo več prostora za bivanje.

Lesene inox stopnice kot zunanje stopnice za lepo podobo vašega doma

Inox-lesene stopnice se zelo pogosto uporabljajo kot zunanje stopnice, saj prenesejo tudi različne vremenske pogoje, kot na primer močan dež ali sneg. Zunanje stopnice morajo biti narejene tako, da jih je pozimi mogoče zaščititi pred zdrsi in inox zunanje stopnice omogočajo prav to. Z ustrezno zaščito inox stopnic boste po njih pozimi hodili varno.

Inox-lesene stopnice bodo zagotovo polepšale vaš dom tudi od zunaj, kar bo pripomoglo k temu, da bo bivanje na vašem vrtu postalo prijetnejše. Inox-lesene stopnice je možno izbirati v različnih oblikah, tako da je za vsak tip objekta možno dobiti primerne inox-lesene stopnice.

Inox-lesene stopnice bodo popolne stopnice z ustrezno ograjo

Inox-lesene stopnice, pa naj bodo to notranje stopnice ali zunanje stopnice, bodo zasijale v vsej svoji lepoti, šele ko boste za svoje stopnice izbrali ustrezno ograjo, ki se bo lepo ujemala s stopnicami. Inox-lesene stopnice se velikokrat kombinirajo z uporabo lesenih elementov, možna pa je tudi kombinacija s steklom. Za notranjo uporabo se največ krat uporabi kombinacija, kjer so elementi ograje za stopnice iz inox materiala kombinirani z lesenimi stopnicami. Lesene stopnice, ki se uporabljajo predvsem v zaprtih in pokritih prostorih, se s pomočjo inox elementov za ograje, lahko namestijo tudi kot samonosilne stopnice.

B-F stopnice | Inox-lesene stopnice: notranje stopnice in zunanje stopnice - povezave do naše spletne strani: