Stopnice po vašem okusu, saj je izdelava stopnic naš izziv

Večletno garancijo za vaše stopnice, vam nudi podjetje B-F stopnice! Izdelava stopnic po naročilu po vašem merilu!

Lesene stopnice - stopnice iz domačega in eksotičnega lesa za topel ambient

Lesene stopnice so stopnice, ki v vašem prostoru ustvarjajo občutek domačnosti in topline. V podjetju B-F stopnice vam nudimo različne vrste lesenih stopnišč v kombinaciiji z drugimi materiali kot so steklo (leseno-steklene stopnice), kovina (leseno-kovinske stopnice) in inox. Stopnice v vašem domu ali poslovnem prostoru nimajo le funkcionalne vloge, temveč tudi estetsko, zato vam pomagamo pri izbiri, da se bodo lesene stopnice čim bolj podale vašemu ambientu. Lesene stopnice vam tako lahko izdelamo iz domačih ali eksotičnih vrst lesa. Ker je izdelava stopnic naša temeljna dejavnost, vam bomo z veseljem pomagali tudi pri izbiri primerne kakovosti lesa za vaše stopnice. Da bodo lesene stopnice lepo ohranjene čim več časa, stopnice strokovno izdelamo, premažemo z laki različnih naravnih odtenkov ali pa les preprosto obdelamo z olji. Svetujemo vam tudi pri izbiri konstrukcij in ograj za samonosilne masivne lesene stopnice. Stopnice pa so lahko tudi kombinirane z različnimi vrstami ograj, recimo: leseno stopnišče in inox ali steklena ograja ipd., kar lahko vaše lesene ali druge stopnice naredi še bolj moderne in varne. Nikar naj vas ne skrbi, kako boste stopnice postavili, saj vam lahko pomagamo tudi pri polaganju le-teh na kovinsko ali betonsko konstrukcijo.

Stekleno-lesene stopnice - moderne in brez skrbi, tudi varne stopnice

Steklene stopnice v kombinaciji z lesom, katerih steklena ograja odpira prostor. Izdelujemo različne ograje za stopnice, tudi steklene. Stopnice iz lesa s stekleno ograjo so primerne za sodobno opremljene prostore. Steklene stopnice, pri katerih kombiniramo les in stekleno ograjo bodo dale videz večjega prostora. Izdelava stopnic z različnimi ograjami, kot so kovinske ali steklene. Stopnice bodo tako še enostavnejše za čiščenje in vzdrževanje.

Inox-lesene stopnice - nerjaveče stopnice in druge leseno-kovinske stopnice

Za vse, ki si želite nosilne, kakovostne in nerjaveče stopnice, so kot nalašč inox-lesene stopnice. Stopnice in ograje iz inoxa so prava paša za oči še posebej v kombinaciji z lesom ali s steklom. Ker je inox material zelo odporen na rjo, pa bodo vaše stopnice ostale lepe dlje časa. Ostale kovinske stopnice (npr. železne) so bolj podvržene rjavenju, kljub temu pa je njihova nosilnost in trdnost zelo velika. Vse stopnice vam izdelamo po meri in vam jih pobarvamo v želeni zaščitni barvi. Ravno zato so inox in kovinske stopnice odlična rešitev za zunanje stopnice, saj so odpornejše na vremenske in druge vplive.

B-F stopnice | Stopnice, izdelava stopnic, lesene in leseno-steklene stopnice, inox-lesene in leseno-kovinske stopnice - povezave do naše spletne strani: