Inox-lesene stopnice so moderne stopnice za sodobnega uporabnika | Notranje inox-lesene stopnice in les za stopnice

Inox-lesene stopnice so moderne stopnice za vsak dom ali poslovni objekt

Inox-lesene stopnice so moderne stopnice, ki so primerne za vsak dom. Inox-lesene stopnice predstavljajo najnovejši način oblikovanja stopnic, ki sledijo modernim trendom oblikovanja. Kljub modernim oblikam pa inox-lesene stopnice še zmeraj ohranjajo svojo osnovno funkcijo in so zelo praktične. Možnost oblikovanja inox stopnic omogoča, da se stopnice popolnoma prilagodijo objektu ali prostoru. Zato se inox-lesene stopnice lahko uporabljajo kot zunanje ali notranje stopnice. Inox-lesene stopnice so trenutno zagotovo najbolj moderne stopnice kar si jih lahko omislite ta trenutek.

Inox-lesene stopnice so lepe tudi v kombinaciji z drugimi materiali

Inox-lesene stopnice se pogosto kombinirajo z elementi iz drugih materialov, med katere sodi tudi les. Uporaba lesa je posebej priporočljiva, ko se inox-lesene stopnice uporabljajo kot notranje stopnice. Lesene stopnice na ogrodju iz inox materiala dajejo prostoru domačnost in toplino, ki je potrebna v vsakem prostoru. Lesene stopnice z ograjo iz inox materiala se lepo vključijo v celoten ambient. Inox ograje za stopnice so primerne tudi za notranje ali zunanje samonosilne stopnice.

Les za stopnice mora biti kvaliteten in pravilno obdelan

Les za stopnice mora biti izbran tako, da se ujema s ostalo opremo stanovanja. Obenem pa mora biti les za stopnice dovolj kvaliteten, da bodo lesene stopnice prenesle ves pritisk, ki ga bo povzročala hoja po stopnicah. Zato je ponavadi les za stopnice precej masiven in trd, kar preprečuje tudi mehanske poškodbe samih stopnic. Za dolgo življenjsko dobo lesenih stopnic mora biti les za stopnice pravilno obdelan in na koncu zaščiten s premazi, ki preprečujejo, da bi vplivi iz okolice poškodovali lesene stopnice.

Lesene stopnice postajajo čedalje bolj moderne stopnice, saj se trendi pri opremljanju domov čedalje bolj obračajo nazaj k naravi. Da pa bo vaš dom videti moderen si za notranje stopnice vašega doma lahko omislite inox-lesene stopnice v kombinaciji z elementi iz lesa.

Inox-lesene stopnice z ograjo za stopnice iz stekla ali lesa

Lesene stopnice se ponavadi kombinirajo z inox ograjami za stopnice. Če pa želite, da bo vaš dom izgledal še modernejše, si lahko omislite tudi inox-lesene stopnice, ki bodo namesto inox ograje imele ograjo iz lesa ali stekla.

V tem primeru bodo stopnice izdelane iz nerjavečega jekla, medtem ko bo ograja izdelana iz lesa, stekla ali kombinacije obeh dveh materialov. Ta način izvedbe stopnic je primeren predvsem za notranje stopnice, ki bodo s tako izvedbo postale zelo moderne stopnice.

B-F stopnice | Inox-lesene stopnice in lesene stopnice so moderne stopnice - povezave do naših spletnih strani: