Stekleno-kovinsko-lesene stopnice | Steklene stopnice, lesene stopnice in kovinske stopnice združene v eno

Kovinske stopnice in lesene stopnice in steklene stopnice so že stalnica v naši hiši oziroma stanovanju, vedno bolj popularne pa so kombinacije vseh stopnic.

Stekleno-kovinsko-lesene stopnice so nova atrakcija za stopnišča v hiši

Stekleno-kovinsko-lesene stopnice so izjemno dekorativna izbira za vaša stopnišča, saj so samostojne lesene stopnice in kovinske stopnice poznane že dolgo časa. Stopnišča v hiši lahko oblikujemo na več načinov na primer stopnišča, ki se vzpenjajo naravnost, spiralna stopnišča in druga. Steklene stopnice so zelo moderne, posebej v kombinaciji z lesom in kovino, zato lahko sedaj naročimo steklene stopnice, lesene stopnice in kovinske stopnice v enem. Izdelava stopnic oz. izdelava celotnega stopnišča je prepuščena našim strokovnjakom, ki imajo za sabo že veliko izkušenj.

Izdelava stopnic oz. izdelava stopnišča za moderne okuse

Stopnice so lahko izdelane iz stekla - steklene stopnice, lesa - lesene stopnice in kovine - kovinske stopnice ali pa iz vseh treh materialov skupaj, kar vsebuje vse dobre lastnosti posameznega materiala. Steklene stopnice so zelo lepe, vendar pa so tudi zelo občutljive, še posebej na pohodni površini, zato je smotrna uporaba z drugimi materiali, kot sta les in kovina. Lesene in kovinsko-lesene stopnice so primerne za notranje in zunanje prostore, steklo pa za zunanje prostore ni priporočljivo.

Izdelava stopnišča je z našimi strokovnjaki kakovostna, saj poleg upoštevanja vaših želja poskrbijo tudi za trdnost stopnišča. Stopnišča v hiši v različnih kombinacijah materialov so zelo lepa in dobra dekoracija k ostalemu pohištvu. Vse stopnice podjetja B-F stopnice so zelo atraktivne in preproste za vzdrževanje.

Kovinske stopnice in lesene stopnice so še vedno v modi

Čeprav so steklene stopnice nove na trgu in vedno več kupcev posega po njih, so v modi še vedno tudi lesene stopnice in kovinsko-lesene stopnice. Obiščite nas in skupaj bomo sestavili kovinske stopnice, lesene stopnice in steklene stopnice v prijetno in funkcionalno kombinacijo za vaš dom. Izdelava stopnic in izdelava stopnišča se bo prilagodila vašim željam in zahtevam, zato bodo lesene stopnice, kovinske stopnice in steklene stopnice v medsebojni kombinaciji narejene posebej za vas.

B-F stopnice | Zakaj ne bi združili steklene stopnice, kovinske stopnice in lesene stopnice v eno? -Povezave do naše spletne strani: